Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu kimdir? Şükrü Gençoğlu hastalığı neydi, neden öldü?

Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu kimdir? Şükrü Gençoğlu hastalığı neydi, neden öldü?

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti. Şükrü Gençoğlu kimdir? Şükrü Gençoğlu kaç yaşında? Ünlü Şarkıcı Sıla Gençoğlu babası Şükrü Gençoğlu'nun neden hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

Türkiye’nin tanınmış ses sanatçılarından birisi olan Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu’nun ölüm haberi Sıla Gençoğlu ve hayranlarını üzdü. Taziye mesajlarına geri dönüş yapan ve babasının ölüm sebebini açıklayan Sıla'ya pek çok ünlü isimden taziye mesajı geldi. 

Beyin kanaması geçirmesi sonrasında hastanede tedavi altına alınan ve durumu ile ilgili açıklama yapılan Şükrü Gençoğlu’ndan acı haber geldi. Kimyager ve eski siyasetçi olan Şükrü Gençoğlu 17 Haziran 1980'de Denizli’de dünyaya gelmiştir. 

ŞÜKRÜ GENÇOĞLU NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Şükrü Gençoğlu’nun tedavisi devam ediyordu. Şükrü Gençoğlu’nun kızı ünlü şarkıcı Sıla tarafından yapılan açıklamalarda Şükrü Gençoğlu’nun hayatını kaybedildiği öğrenildi.

Acı haber sonrasında büyük üzüntü yaşayan ünlü şarkıcı Sıla’ya yakın çevresinden ve hayranlarından baş sağlığı mesajları iletildi.

Sıla Gençoğlu'nun babası hayatını kaybetti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN