Sinan Akçıl'dan Kim Milyoner Olmak İster'e ilginç tavsiye, ödülün değişmesini istedi "Milyona araba bile alınmaz"

Sinan Akçıl'dan Kim Milyoner Olmak İster'e ilginç tavsiye, ödülün değişmesini istedi "Milyona araba bile alınmaz"

Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster' de geçtiğimiz günlerde 1 milyonluk soruyu bilen Rabia Birsen' in başarısı çok konuşulmuştu. Şimdi ise Birsen'in vergi kesintileriyle alacağı ödül gündemde. Bu olayla ilgili bir yorumda Sinan Akçıl'dan geldi. Sinan Akçıl'dan Kim Milyoner Olmak İster'e ilginç tavsiye...

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, geniş bilgi yelpazesi ve mantıklı düşünme yeteneği gerektiren sorularıyla izleyicilerin beğenisini topluyor. Geçtiğimiz gün 1 milyonluk soruya doğru cevabı verip ödülü kazanan Rabia Birsen' in başarısı herkesin dilinde. Şimdi ise vergi kesintileri ile birlikte Rabia Birsen'in yarışmadan alacağı para miktarı konuşuluyor. Bu konuya dair birçok isim yorum yapamadan geçemedi. O isimlerden biri de Sinan Akçıl.

SİNAN AKÇIL'DAN KİM MİLYONER OLMAK İSTER'E İLGİNÇ TAVSİYE, ÖDÜLÜN DEĞİŞMESİNİ İSTEDİ "MİLYONA ARABA BİLE ALINMAZ"

Sinan Akçıl, sosyal medya üzerinden yarışma ile ilgili bir tavsiyede bulundu.

640xauto.webp

Sinan Akçıl paylaşımında "Final ödemesi artık 5 milyon TL olmalı. 1 milyon TL ev veya araba bile aldırmaz, düşülen vergilerden sonra net 5 milyon TL kazanana kalmalı. 1 milyon TL ile milyoner olunmuyor. Gözden geçirilmesini tavsiye ederim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN