Şöhreti zirvesinde bırakıp köye yerleşti! Eski manken şimdi Sivas'ta domates ekiyor, emekli maaşıyla geçiniyor

Şöhreti zirvesinde bırakıp köye yerleşti! Eski manken şimdi Sivas'ta domates ekiyor, emekli maaşıyla geçiniyor

Köye yerleşip doğal hayata geçen ünlüler kervanına o isim de katıldı. Eski manken şimdilerde Sivas’ta domates ekip emekli maaşıyla geçinmeye başladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bir dönem podyumların aranan ismi olan Engin Koç, şimdilerde Sivas’ın bir köyünde emekli maaşıyla spiritüel konular hakkında eğitimler alarak bir yaşam sürdürüyor. Son zamanlarda doğal yaşamın popülerliği ünlüleri de içine çekerken bu kervana katılan isimlerden biri olan eski manken Koç, orada kendine yaptırdığı bir köy evinde yaşıyor.

yeni-proje-10.jpg

ŞÖHRETİN ZİRVESİNDE HER ŞEYİ GERİDE BIRAKTI

Engin Koç, özellikle 1980 ve 1990’lı yıllarda hem yer aldığı filmlerde hem de çıktığı defilelerde adından sıkça söz ettiren ünlüler arasında yer alıyordu. Şöhretinin zirvesindeyken radikal kararlar alarak kendisine başka bir yol çizen ünlü isim 2011 senesinde Pınar Kavrak ile evlenmişti. Çiftin bu evlilikten Burak isminde bir oğulları oldu.

Ünlü isim uzun zamandır magazinde yer almazken memleketi sivas'a yerleştiği ve orada bir köy evinde yaşadığı öğrenildi. Yıllardır aradığı huzuru orada bulduğunu söyleyen Koç, “Şu anda emekli hayatı yaşıyorum. Köye bir ev yaptırdık onunla ilgileniyorum” dedi.

yeni-proje-11-001.jpg

“HERKESE TAVSİYE EDERİM”

Sebze meyve yetiştirmek istediğini de söyleyen eski manken, “Sivas'tayız... Her tarafı yeşil, sakin bir yer. İstanbul'da da olabilirsiniz ama sıkıldığınız zaman buralara gelebilirsiniz. Herkese köy hayatını tavsiye ederim. Öğrenebilirsem sebze, meyvemi de kendim yetiştireceğim. Köye karşı bir ilgim vardı, böyle bir fırsat geldi değerlendirdim” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-12-001.jpg

Çok uzun yıllardır televizyon dünyasından uzak olan ünlü isim, “Köydeki sakinlik ve huzur beni mutlu ediyor. Benim fazla malda, parada pulda gözüm olmadı. Allah bana yettiği kadar verdi. Sağlığımız yerinde olsun yeter. Eşimle çocuğumla güzel bir hayat yaşıyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN