Somer Sivrioğlu'ndan eski eş itirafı! Genç sevgili uğruna terk etmişti

Somer Sivrioğlu'ndan eski eş itirafı! Genç sevgili uğruna terk etmişti

MasterChef Türkiye'nin ünlü jürisi Somer Sivrioğlu'ndan eski eşi Aslı Sencer hakkında şaşırtan bir itiraf geldi. Aldatma iddiasıyla bir dönem çok konuşulan Sivrioğlu bakın eski eşi hakkında ne söyledi?

MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanınan Somer Sivrioğlu, geçen yıllarda eşi Aslı Sencer'den boşanmıştı. Eşini programın editörü olan Pınar Kayabaşıoğlu ile aldatan Sivrioğlu, ilk kez eski eşi hakkına konuştu. Sivrioğlu'nun itirafı ise sosyal medyada çok konuşuldu.

somersivri.jpg

SİVRİOĞLU'NDAN ESKİ EŞ İTİRAFI

'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu hakkında bomba bir itirafta bulundu.

tv8.jpg

İlk kez özel hayatı hakkında konuşan ünlü şef eşini kızdıracak bir yorum yaptı. Yorumu duyanlar inanamadı.

aslisencer.jpg

"YEMEK YAPMAZDI"

Somer Sivrioğlu, eski eşi Aslı Sencer hakkında "İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır" itirafında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN