Sosyal medya yıkıldı: İki yüzlüsün DiCaprio

Sosyal medya yıkıldı: İki yüzlüsün DiCaprio

Yeni yıl tatilini St. Barts adasında geçiren ünlü aktör Leonardo DiCaprio iki yüzlülükle suçlanıyor. Çevreci kimliğiyle bilinen Hollywood yıldızının kaldığı 150 milyon dolarlık yatın çevre düşmanı olduğu ortaya çıktı.

Birleşmiş Milletler'in iklim elçisi olan ABD'li çevreci aktör Leonardo DiCaprio'nun çevre düşmanı süper yatlarından birinde tatil yaptığı öğrenildi.

Oscar ödüllü aktörün, sevgilisi Camila Morrone ile yılbaşından beri Karayipler'deki St. Barts adasında kaldığı 150 milyon dolarlık Vava II adlı yatın her 1.6 kilometrede 238 kilogram karbondioksit salınımına yol açtığı ortaya çıktı. Bu karbondioksitin ortalama bir otomobilin iki ayda yaydığı miktara eşit olduğu belirtildi.

dicaprio.jpg

Çevreci duruşuyla bilinen ve son olarak bu konuya değinen bir filmde oynayan aktöre sosyal medyada teki yağdı. Bilhassa ABD'li ve Avrupalı sosyal medya kullanıcıları aktörün 'çok iki yüzlü' davrandığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN