Kate Winslet: Leonardo ile hayatlarımız birbirine bağlı

Kate Winslet: Leonardo ile hayatlarımız birbirine bağlı

Ünlü oyuncular Kate Winslet ve Leonardo di Caprio, Avatar 2 filminin çekimleri için tekrar bir araya gelecek. İkilinin uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelmesini değerlendiren Winslet, "Onunla hayatlarımız birbirine bağlı" dedi.

Britanyalı oyuncu Kate Winslet, uzun bir aradan sonra Leonorda di Caprio ile aynı filmde oynayacak. Bu durum Winslet’i çok sevindirmiş. Çünkü iki oyuncu, daha yirmili yaşlarının başında ünlü Titanik’te başrolleri paylaşmışlardı ve dostlukları o günden beri devam ediyor.

“1997’de Titanik’i çekerken ben 21, o 22 yaşındaydı” diye anlatıyor Winslet. Şimdi Titanik’in yönetmeni James Cameron’un yeni projesi Avatar 2 için ikili bir kez daha bir araya geldi. Kate Winslet bu buluşmayı “Göz yaşlarımı tutamadım” diye anlatıyor. Çünkü iki arkadaş salgın nedeniyle uzun süre yüz yüze görüşememiş. İkili daha önce de 2008’de Revolutionary Road adlı filmde birlikte oynamıştı.

“Bizim hayatlarımız birbirine bağlı ve düşünün hayatımın yarı vaktinden beri onu tanıyorum. Çok yakın iki arkadaşız, fırsat buldukça buluşur, dertleşiriz” diyor. Winslet bütün bunları The Guardian’a verdiği geniş söyleşide anlattı.

Söyleşi aslında Winslet ile di Caprio’nun arkadaşlığı hakkında değil, daha çok artık 47 yaşındaki oyuncunun Holywood klişelerini yıkan oyunculuğu ve cesareti hakkında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN