Doctor Strange in the Multiverse of Madness'tan ilk fragman

Merakla beklenen devam filmi 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' filminden ilk fragman yayınlandı. Mayıs'ın ilk haftasında vizyona girecek filmde, Doctor Strange'in çoklu evren kapısını açtığı büyü sonrasında yaşananlar anlatılıyor.

Marvel'ın en popüler filmlerinden 2016'da yapımı Doctor Strange'in devamı niteliğindeki 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' filminden ilk fragman yayınlandı. En son geçen hafta vizyona giren Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde beyaz perdede gördüğümüz Doctor Strange, Mayıs 2022'de ikinci solo filmiyle sinemalarda olacak.

FİLMİN KONUSU

Film, Doctor Strange'in Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'daki son halinin devamı niteliğinde olup, Peter Parker'ın gerçekliğin dokusunda hafif bir değişiklik yapmasına yardım etmek için çoklu evrenin kapısını açtığı büyü sonrasında yaşananları anlatıyor.

Fragman, başlangıçta Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok için Aralık ayının başlarında after credits sahne olarak yayınlandı, ancak Marvel şimdi herkesin izleyebilmesi için çevrimiçi olarak yayınlandı. Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs 2022'de sinemalarda olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN