Survivor 2023'ten elenen isim belli oldu! 3 isim kıyasıya yarıştı: O yarışmacı finale ramak kala elendi

Survivor 2023'ten elenen isim belli oldu! 3 isim kıyasıya yarıştı: O yarışmacı finale ramak kala elendi

Survivor 2023 sezonu tam bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada her geçen gün hırs ve mücadele artarken, ödüller de büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Survivor'da çifte heyecan yaşandı. İletişim oyunu ve eleme gerginliği bir arada yaşandı ve yarışmacılar büyük bir zorlukla karşı karşıya kaldı. İzleyiciler ise bu akşam kimin elendiğini merak ediyor. İşte elenen yarışmacı...

Survivor programında beklenen eleme heyecanı yaşandı ve izleyiciler merakla kimin eleneceğini öğrenmek istediler. 31 Mayıs Çarşamba akşamı iletişim ödülü oyunu oynandı ve dün yayınlanan bölümde bir yarışmacı adaya veda etti. Elenen yarışmacının kim olduğu ise merak konusu oldu.

SURVIVOR'A VEDA EDEN İSME ASENA GÜLEREK TEPKİ VERDİ

2

Bu akşamki Survivor eleme adayları arasında yer alan Nefise, Asena ve Ertuğ için gerçekleştirilen sms oylaması sonuçlandı ve en az oy alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Asena, yapılan oylama sonucunda en az sms oyunu alarak Survivor macerasına veda etti. Önceki hafta gönüllüler takımında mücadeleye başlayan ve son olarak Mavi Takımda yer alan Survivor Aziz ise oylamada en az sms oyunu alarak Survivor'a veda etti. Elenecek adayın açıklanmasının ardından Asena'nın gülerek tepki vermesi, gece boyunca konuşulan bir konu oldu.

Dün akşam ise Survivor'da çifte ödül heyecanı yaşandı. İlk olarak yarışmacılar yemek ödülü için mücadele ettiler ve ardından iletişim ödülü için ter döktüler. Bu akşamki mücadeleyi kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Kırmızı Takım, hem iletişim ödülünün hem de yemek ödülünün sahibi oldu. Mücadele, Kırmızı ve Mavi takımlar arasında büyük bir rekabetle geçti ve Nefise'nin etkileyici performansıyla Kırmızı Takım zafer elde etti. Kırmızı Takım, yemek ödülünü kazanarak sevinçle kutlama yaptı.

Survivor, her hafta yepyeni oyunlar, sürprizler ve duygusal anlarla izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Her bölümüyle heyecan dolu bir yolculuğa çıkaran program, yarışmacıların sınırlarını zorladığı bir platform olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN