Survivor kadrosu açıklandı, Demet Akalın ateş püskürdü! Kankası Acun çok kızacak: O yarışmacıdan jet yanıt geldi

Survivor kadrosu açıklandı, Demet Akalın ateş püskürdü! Kankası Acun çok kızacak: O yarışmacıdan jet yanıt geldi

Demet Akalın, Survivor 2023 kadrosunda yer alan altı sosyal medya fenomeninin ismini duyuran Acun Ilıcalı'nın paylaşımına açtı ağzını yumdu gözünü. Yeni sezon kadrosuna karşı tavır takınan Akalın, sosyal medya hesabından dikkatleri toplayan bir paylaşım yaptı. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

TV8 ekranının sevilen yarışması Survivor 2023 programına az bir zaman kaldı. Yarışmacıların isimlerini sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomenleri Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan'ın katılacağını duyurmuştu.

Ilıcalı'nın açıkladığı kişileri gören Demet Akalın sessizliğini bozdu.

"GERÇEK KORKAKLIK NEDİR?"

Son birkaç yıldır Survivor'a merak saran Demet Akalın, açıklanan kadrodan hoşnut kalmadı. Ilıcalı hakkında yorum yapan şarkıcı, 8 yaşındaki kızından bahsetti ve "Gerçek Survivor ne zaman? Bunları anca Hira izler" dedi.

survivor

TAKIMILAR OLUŞMAYA BAŞLIYOR

Survivor 2023 takımı için şu isimler açıklandı:

Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman, Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN