Survivor Turabi'den bir skandal paylaşım daha! Kadınlarda aradığı kriterleri tek tek sıraları: O madde ise ağızları açık bıraktı

Survivor Turabi'den bir skandal paylaşım daha! Kadınlarda aradığı kriterleri tek tek sıraları: O madde ise ağızları açık bıraktı

Survivor kariyerinin ardından ABD'ye yerleşen Turabi Çamkıran, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Sık sık kadınlarla birlikte pozlar paylaşan Turabi Çamkıran, yatak pozunu yayınlayarak kadınlarda aradığı kriterleri sıraladı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede gündem olurken herkes o maddeye odaklandı. Bakın Turabi Çamkıran'ın aradığı kriterler nelermiş?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık günde olan Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. ABD'de yerleşen ve hayatını orda yaşamaya başlayan Turabi Çamkıran, Instagram hesabından yatak pozunu paylaşarak bir kadında aradığı kriterleri sıraladı. Çamkıran'ın paylaşımı herkesi şaşırtarken herkes tek bir noktaya odaklandı. İşte detaylar...

MÜSTEHCEN POZLARLA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Katıldığı 3 Survivor yarışmasından 2 kere şampiyon olarak ayrılan Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda kadınlarda yatakta müstehcen karelerini paylaşan Çamkıran, bu sefer aradığı kadın özelliklerini sıraladı.

kmghghg.jpg

KADINLARDA ARADIĞI KRİTERLERİ SIRALADI

Survivor'dan sonra ABD'ye geçiş yapan Turabi Çamkıran, 1,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yatakta çektirdiği yarı çıplak bir pozunu yayınlayarak şu kriterlerini şöyle sıraladı: "İnsan gibi seven varsa Pazartesi gelsin başlasın! Aranan özellikler; Güzel olması. Sadık olması. Dışarıda hanımefendi olması. Yatakta iyi olması. Mutfakta iyi olması. Gözünün dışarıda olmaması. (Sofrada ve yatakta hiç bir zaman aç kalmayacağı için bu şık geçersizdir!) En az 3 çocuk yapması. Anamın gözünün tutması. Aranan özelliklerden başlıcalarıdır. İrtibat numarası; Meryem Sultan"

b6.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Survivor Turabi'nin paylaşımı sosyal medyada gündem olurken, tepkiler üst üste geldi. Ünlü isim için "Marketten alışveriş mi yapıyorsun?" ve "Sen bu özellikte bir kadını hak ediyor musun?" yorumları yapıldı.

"77 KADINLA EVLENİP ZENGİM OLURUM"

Geçtiğimiz günlerde iki kadınla fotoğrafını paylaşan Turabi Çamkıran, 77 kadınla evlenerek zengin olmak istediğini söylemişti. Çamkıran, tepki çeken paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eskiden 2 kadınla aynı anda evli olmanın hayalini kurardım. Sonra 17 olmasını diledim. Bundan dolayı bana çok kızanlar olmuş. Kusura bakmayın gerçekten hata ettim. Bu sefer hatamı anladım. İleride 17 kadınla evli olmanın hayalini kurduğum için özür dilerim. Bu saatten sonra öyle hayaller kurmayacağıma yemin ederim. Artık yetmiş yedi kadınla evli olduğumun hayalini kuracağım. Umarım ileride 77 güzel hanımefendiyle evlenir, onlara ve onların bana vereceği güzel evlatlarıma rahat bir hayat verebilecek kadar zengin olurum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN