Survivor Turabi'ye ne oldu? Kardeşinin açıklaması olay yarattı "Sakatlıktan öte sıkıntısı var"

Survivor Turabi'ye ne oldu? Kardeşinin açıklaması olay yarattı "Sakatlıktan öte sıkıntısı var"

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından olan Turabi, son 2 yarışmaya ve konseye katılmadı. Turabi'nin kardeşi konuyla ilgili paylaşım yaptı. İsyan eden Mehmet Çamkıran'ın "Abimin belli ki sakatlıktan öte bir sıkıntısı var yarışmada" sözleri sosyal medyada dikkat çekti.

Daha önce defalarca kez şampiyon olan Turabi Çamkıran, bu sezonun en çok kavga eden isimlerinden biri oldu. Son olarak Acun Ilıcalı ile yaşadığı diyalogla gündeme gelen Turbo Turabi'nin kardeşi dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

ruag.jpg

Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden olan Turbo Turabi yarışmadaki sözleriyle sık sık gündem oluyor. Turabi gerek adada yaşadığı kavgalar, gerekse konseyde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor.

turabi.jpg

"TURABİ BİR ŞEKİLDE YARIŞMAYA KÜSTÜRÜLMÜŞ"

Turabi son 2 yarışmada ve hatta konseyde yer almadı. Turabi'nin sakatlandığı için yarışmalara katılmadığı açıklandı. Bunun üzerine Turabi'nin kardeşi Mehmet Çamkıran, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Çamkıran, "Abimin belli ki sakatlıktan öte bir sıkıntısı var yarışmada. Çünkü yarış kazanıyor hiç sevinmiyor, röportaj vermiyor, konseylerde kafası eğik konuşmuyor, isim yazarken dahi tek kelime etmiyor. Turabi bir şekilde yarışmaya küstürülmüş." dedi.

Öte yandan Survivor Ekstra'da da Turabi'nin kırık bileğinden ziyade yarışmaya uzaklaştığı ve sessizleştiği dile getirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN