Taha Duymaz'la depremden 3 saat önce konuşmuş! 'Ablası defalarca yanlış adres verdi'

Taha Duymaz'la depremden 3 saat  önce konuşmuş! 'Ablası defalarca yanlış adres verdi'

Günlerdir enkaz altında olan Taha Duymaz'dan hala bir haber alınamazken, yakın arkadaşı Miraç Öz'den herkesi şaşırtan bir video geldi. Depremden 3 saat önce Taha ile konuştuğunu belirterek ablası Semiha Duymaz hakkında şaşırtan iddialara ortaya attı.

Antakya'da ailesi ile beraber enkaz altında olduğu söylenen Taha Duymaz'dan hala haber yok. Depremin 8. günde de çalışmalar devam ederken Duymaz'ın bulunduğu evde de arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü fenomenle depremden 3 saat önce konuştuğunu söyleyen Miraç Öz bir video yayınladı. Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'ı suçlayan Öz bakın neler söyledi?

duymaztaha.jpg

TAHA DUYMAZ'LA SON GÖRÜŞEN KİŞİ KONUŞTU

Yemek videoları ile kısa sürede çok sayının dikkatini çeken Taha Duymaz, yaşadığı Antakya'da ailesiyle beraber enkaz altında kaldı. Duymaz ve ailesine ilişkin henüz bir bilgi gelmezken, yakın dostu Miraç Öz bir video yayınladı.

TAHA YANLIŞ ADRESTE Mİ ARANIYOR?

Öz, yayınladığı videoda Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'ı suçladı. Ablasının takipçi kazanmak için yanlış bilgiler verdiğini iddia eden Öz, Duymaz'ın yanlış adreste arandığını, depremden 3 saat önce kendisiyle konuştuğunu ve kız kardeşiyle beraber bir arkadaşının evinde olduğunu iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN