Taş kalpli sanılsa da en çok ağlayan burçlar belli oldu! Bu burçların gözünden yaş eksik olmuyor

Taş kalpli sanılsa da en çok ağlayan burçlar belli oldu! Bu burçların gözünden yaş eksik olmuyor

Duygusal birisi misiniz yoksa vurdum duymaz bir insan mısınız? Bazı insanlar sert görülebilir ama o kabuklarının altında tam anlamı ile bir bebek yatar. Peki siz duygusal mısınız ve ya çevrenizde duygusal bir burç var mı? Zodyakın en duygusal burçlarını sizler için sıraladık. İşte dışı sert içi yumuşak olan duygusal burçlar...

Birisi incitici bir şey söylediğinde bunun yerine kolayca ağlama eğiliminde misiniz? Böyle bir insansanız, çok duygusal olma ihtimaliniz yüksek. Bunun yanı sıra, her zaman çok hassas, korkmuş ve endişeli olduğunuzu göreceksiniz.

Başkalarının eylemleri veya sözleriyle incitici olmasını dinlemeye dayanamazsınız. Astroloji, hayatımızın, aksi takdirde tanımlanması oldukça zor olan yönlerini anlamayı oldukça kolaylaştırır. Bu nedenle, duygusal olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı olmak için, burada çok duygusal olan zodyak işaretlerinin bir listesini yaptık.

duygu.jpg

KOÇ BURÇLARININ SERT KABUKLARINA ALDANMAYIN

Çok sert ve güçlü görünebilirler, ancak bu sert dış görünüşün altında çok hassas ve duygusal bir insan yatıyor. Hararetli tartışmalara hızlı tepki verme eğilimindedirler. Çok inatçı gibi görünebilirler, ancak Koç sessizce ağlamak ve hayal kırıklığına uğramak için bir odaya gidecektir.

ÇOK ÇABUK İNCİNEN YENGEÇLER BUNLARI BÜYÜMENİN YA DA YAŞAMIN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜRLER

Bunlar, bütün parti arasında en duygusal ve hassas işaretlerden biridir. Duyguları ve hisleri büyük bir değer olarak görürler. Bu nedenle, sözlerinden ve eylemlerinden kimsenin zarar görmemesi için büyük özen gösterirler. Bununla birlikte, Yengeçler kolayca incinirler, ancak ağrıyı, büyüme ve iyileşme sürecinin bir parçası olarak gördükleri için aldırmazlar.

duygusal-insan.jpg

İNSANLARA KOLAY KOLAY AÇILAMAYAN KOVALARIN İÇİNDE KÜÇÜK BİR ÇOCUK VAR

İçine kapanıktırlar ve genellikle çok utangaçtırlar. İnsanlara kolay kolay açılmazlar. Zamanlarını alırlar çünkü ihanete uğramaktan ve incinmekten korkarlar. Acıya kolay dayanamazlar. Ayrıca, birileri onları ufacık bir şekilde eleştirirse, sonunda ağlayan nehirler haline gelebilirler.

duygusal.jpg

SON DERECE SAVUNMASIZ GÖRÜLEN BALIKLAR HERŞEY İLE BAŞA DA ÇIKABİLİRLER

Hissetmekten korkmuyorlar. Duygulara karşı çok hassastırlar ama bu onların hayatın en tatlı ve en acı verici duygularını yaşamalarını engellemez. Ayrıca belirli durumlarda çok savunmasız olabilirler, ancak Balıklar her şeyi halledebilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN