TC kimlik numarasına göre ödemeler başladı! Bu kişiler hemen onay alacak! İki banka az önce duyurdu

TC kimlik numarasına göre ödemeler başladı! Bu kişiler hemen onay alacak! İki banka az önce duyurdu

TC kimlik numarası üzerinden anından nakit ihtiyacınızı giderebileceğiniz ödemeler hayata geçirildi. Son dakika açıklaması üzerine ödeme alacak kişiler TC kimlik numarasını yazarak hemen onay alabilir. İşte bankalar üzerinden TC kimlik numarası ile ödeme alma detayları haberimizde yer almaktadır

TC kimlik numarası üzerinden sizlerde nakit kredi kullanmak istiyorsanız başvuru yapmanız gerekir. Bankalar üzerinden hızlı bir şekilde işlem yapılırken TC kimlik numarası üzerinden kredi işlemleri anında gerçekleştirilebilir. Bu gece itibariyle başlayan bu kampanya 2023 yılı kredisi olarak adlandırılacak. Hangi bankalardan alınabileceği ve tüm detaylar haberimizde.

AKBANK

Akbank tarafından nakite ihtiyacı olan vatandaşlara yılbaşı sürpriz geldi. Kısa mesaj üzerinden başvuru yapmak için kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak 4425 'e kısa mesaj göndererek başvuru yapılabilir. Aynı zamanda başvuru yapmak için Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kredi kullanabilirsiniz.

Uygun faizli kredi kullanımı için Akbank Direkt üzerinden kredi kullanımı esnasında uygun faiz oranıyla beraber ödeme kolaylığı sağlanarak 50 bin TL'ye kadar uygun faizli kredi imkanı sunuluyor.

finansbank 30 bin tl kredi

QNB FİNANSBANK

Banka üzerinden ihtiyaç kredisinden yararlanmak için ellioy un numarasına mesaj göndermek yeterli olacaktır. 30 bin TL'ye kadar gelir belgesi talep edilmeyen krediden yararlanmak için 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak kredi imkanı verilir. QNB Finansbank müşterisi olan kişiler mobil uygulama üzerinden kredi başvurularını tek seferde tamamlar. Banka şubelerine gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedir.  

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN