TC numarasının son rakamına göre 20.000 TL ödeme müjdelendi! QNB kredi musluğunu açtı: Dikkat çeken o şart!

TC numarasının son rakamına göre 20.000 TL ödeme müjdelendi! QNB kredi musluğunu açtı: Dikkat çeken o şart!

TC kimlik numarasının son rakamına göre yapılacak olan 30 bin TL ödemeler dikkat çekti. TC kimlik numarasının 0,2,4,6,8 olanlar hesaplarını kontrol etmeye başladı. Yapılacak olan nakit ödemelerden faydalanmak için yapılması gerekenler haberimizde

TC kimlik numarası üzerinden 30 bin TL'ye kadar ödeme yapılacağı açıklanırken ödemelerin 10 gün içerisinde hesaplarda olacağı belirtildi. Bankalar tarafından verilen nakit ödemeler için başvurular TC kimlik numaranız üzerinden bankalar tarafından verilen nakit ödemeler için başvurular başladı.

TC KİMLİK NUMARASININ ÜZERİNDEN 30 BİN TL

Müşterilerine büyük fırsat sunan QNB Finansbank, TC kimlik numarasıyla yapılacak başvurularda ihtiyaç kredisi banka tarafından şartlara uygun olmasıyla hesaplara yatırılıyor. Cep telefonu üzerinden kısa mesaj göndererek kolaylıkla başvuru yapılabilir. TC kimlik numarasını yazarak 5030'a mesaj atmanız yeterli olacak. Bankanın başvurunuzu onaylaması durumunda 30 bin TL kredi anında hesaplara yatırılır.

QNB Finansbank kredi

Aynı zamanda Akbank tarafından da TC kimlik numarasıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Onay alınması halinde 30.000 TL ödemeler hesaplarda. Akbank direkt uygulaması harici kredi başvurusu yapmak için bankaya kayıtlı olan telefon üzerinden kısa mesaj göndermek yeterli. İhtiyaç kredisi imkanı sunarken başvuru yapılırken ilk taksit ödemesi için 90 gün erteleme imkanı verildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN