Tek ısırığı 15 dakikada öldürüyor! Artık içimizde... Hayvan değil ölüm makinesi

Tek ısırığı 15 dakikada öldürüyor! Artık içimizde... Hayvan değil ölüm makinesi

Bir fabrikanın bahçesinde merdiven arasına gizlenen yılan, tesadüfen fark edildi. Tesise gelen uzman, bu yılanın tek bir ısırığının bile yetişkin bir insanı 15 dakika içinde öldürebileceğini söyledi. İşte detaylar...

Bir fabrikada, tesisteki işçiler tarafından düzenli olarak kullanılan eski bir basamak setinin çatlakları arasına sıkışmış yavru bir sürüngen tespit edildi. Tesis çalışanları, parmak uçlarında korku içinde yürümeye başladı.

yilanlar-nasil-uzaklastirilir-3.jpg

"HİÇ BİR ŞEY GÖREMEDİM"

TV100'de yer alan habere göre, fabrikaya çağırılan yılan uzmanı, "Oraya vardığımda, küçük kafasının dışarı çıktığını görebiliyordum. Önceki gün dışarı çıkıp merdivenlerde güneşlenmiş" dedi. Sosyal medyada ise bir kişi, "Tek görebildiğim tuğlalar, toprak ve yapraklar" diye yazdı. Bir başkası, "Özellik yakınlaştırdım ama hala göremedim" dedi.

yilanlar-nasil-uzaklastirilir-3-001.jpg

TÜM DELİKLERE SU DOLDURDU

Yılan uzmanı davetsiz konuğu yakalamaya kararlıydı ve, "Bu yüzden biraz kağıt havlu aldım ve hortumu ona geçirebilmek ve onu dışarı atabilmek için elimden geldiğince çok delik doldurmaya çalıştım ve evet, onu yıkamak 40 küsur dakika sürdü" dedi.

"İNSANLARI 15 DAKİKADA ÖLDÜRÜYOR"

Uzman, "Sadece 30 santimetrelik uzunluğa sahip olmasına rağmen, bir yaşındaki yılan ebeveynleri kadar ölümcül. Doğu kahverengi yılanı, dünyadaki en zehirli ikinci kara yılanıdır. İnsanların 15 dakika içinde öldüğü biliniyor" dedi.

yilanlar-nasil-uzaklastirilir-1.jpg

UZMANLARDAN YARDIM ALIN

Tesiste çalışan bir kişi, "Gerçekten kalemin boyutundan çok daha büyük değiller ve oldukça alıngan çıkıyorlar. Küçük olduklarını biliyorum ve insanlar, bununla kendilerinin başa çıkabileceklerini düşünüyor ama bu iyi bir hareket değil" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN