İmamoğlu'ndan yerel seçim mesajı: İstanbul’u da diğer büyük şehirleri de kaybetmek yok

İmamoğlu'ndan yerel seçim mesajı: İstanbul’u da diğer büyük şehirleri de kaybetmek yok

İBB Başkanı İmamoğlu, Tunceli'de yaptığı ziyaretlerin ardından yaptığı konuşmada yerel seçimlere ilişkin mesajlar verdi. İmamoğlu, konuşmasında "Bakın, kararlı bir söz söylüyorum: Artık kaybetmek yok. İstanbul’u da kaybetmek yok. Diğer büyük şehirleri de kaybetmek yok. Türkiye’nin seçimlerini de kaybetmek yok. Cesur olacağız. Cesur demokrasi için, cesur liderlikleri ortaya koyacağız” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli ilçelerindeki ziyaretlerin ardından kent merkezine geçti. Esnaf ve vatandaşla buluşan İmamoğlu, Tunceli Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

İmamoğlu konuşmasında “Bundan sonra da nefer olmaya devam edeceğim. Biz, çünkü kaybedemeyiz. Kaybettiğimiz her seçim ülkemizin bir başka 5 yılını bizden alıp götürüyor. Biz, artık kaybedemeyiz. Ama İstanbul’u da kaybetmeyeceğiz. İstanbul’u da kaybetmeyeceğiz. Göreceksiniz. Ama memleketin bundan sonraki seçimlerini de kaybetmeyeceğiz. Bakın, kararlı bir söz söylüyorum: Artık kaybetmek yok. İstanbul’u da kaybetmek yok. Diğer büyük şehirleri de kaybetmek yok. Türkiye’nin seçimlerini de kaybetmek yok. Cesur olacağız. Cesur demokrasi için, cesur liderlikleri ortaya koyacağız” dedi.

İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğum yeri olan Nizamiye’de yaptırdıkları Yemuş ve Kamer Kılıçdaroğlu Konukevi’ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmaad ise şunları söyledi:

“Evet; mutlu edemedik Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılında halkımızı. Çok mutlu etmek istiyorduk, olmadı. Ama hem yerel seçimlerde hem bundan sonraki Türkiye’nin gelecekte problemlerini çözmeye kararlı bir nesliniz var. Bu konuda yürekli bir biçimde çalışmaya ve kararlı bir biçimde bu düzeni değiştirmeye söz vermiş bir kardeşiniz var burada. Hem 2024 hem de bundan sonraki yolculukta milletimiz için çok başarılar elde edeceğimize, Nazımiye’den hepinizin huzurun söz veriyorum.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN