Bir çay kaşığı kullanın, göz altlarınız ışıl ışıl parlayacak! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan göz altı morluklarına doğal çözüm

Bir çay kaşığı kullanın, göz altlarınız ışıl ışıl parlayacak! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan göz altı morluklarına doğal çözüm

Çeşitli nedenlerle ortaya çıkan göz altı morluklarını, kozmetik ürünleriyle kapatmak oldukça zor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, göz altı morluklarından doğal yolla kurtulmanın formülünü verdi. Peki, göz altı morlukları neden olur? Göz altı morlukları nasıl geçer? İşte, göz altı morluklarını gidermek için doğal yöntemler...

Göz altı morluklarından rahatsız olanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, doğal bitki önerisinde bulundu. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na göre siyah hardal tohumu göz altı morluklarının kaybolmasında kesin çözüm.

GÖZ ALTI MORLUKLARINDAN KURTULMANIN EN DOĞAL YOLU

Bir çay kaşığı siyah hardal tohumunu çiğnemeden 1-2 yudum suyla yutun.

Tohumlar sert olduğu için yutarken bir parça ekmek ile yuttuğunuzda daha kolay yutacaksınız.

Sabah ve akşam bir çay kaşığı kullanmanız yeterli olacak.

siyah-hardal-tohumu-neye-iyi-gelir.jpg

GÖZ ALTI MORLUKLARI NEDEN OLUR?

Göz altı morlukları, genetik yatkınlıktan yorgunluğa kadar farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. Göz altı morluklarının en temel nedeni ise, ince göz altı derisinin altındaki damarlarda kan toplanması.

Kan, göz çevresinde biriktikçe morarma dışında şişkinlik de meydana gelebilir. Bu durumda kapakların açılması zorlaşabilir, geçici görme bozukluğu ya da göz ve baş ağrısı olabilir.

Venividigöz sitesinde yer alan bilgiye göre, stresli yaşam ve yoğun çalışma temposunun getirdiği bir takım olumsuz faktörler, göz altı torbalarının ve morluklarının oluşmasına neden olabilir.

Çok fazla bilgisayar, telefon, televizyon gibi teknolojik cihazlara bakmak, az uyumak, yeterli miktarda dinlenememek ve strese maruz kalmak, bu duruma neden olabilir.

Göz altı morluğu bunlara ek olarak, kalıtsal yatkınlık nedeniyle ve yaşlanmaya bağlı olarak da gelişebilir. Bu durum ayrıca, kafaya ve göze alınan darbeler sonucu ya da yüzün herhangi bir yerine yapılan ameliyat nedeniyle ortaya çıkabilir.

GÖZ ALTI MORLUKLARININ NEDENLERİ

* Alerjen maddeler
* Atopik dermatit (egzama)
* Kontakt dermatit
* Alerjik rinit (saman nezlesi)
* Cilt rengi düzensizlikleri
* Sık sık gözleri ovuşturmak
* Kafa travması
* Burun, diş veya yüz bölgesindeki estetik ameliyatlar
* Enfeksiyonlar
* Bazı besin eksiklikleri
* Kan pıhtılaşma bozukluğu
* Lösemi (kan kanseri)
* Bazı kortizon ilaçları
* Bazı antikanser ilaçlar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN