Televizyonda yaprak dökümü! İçimizden Biri final oluyor

Televizyonda yaprak dökümü! İçimizden Biri final oluyor

Show TV'de yayın hayatına başlayan, Bora Akkaş ve Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı İçimizden Biri dizisi erken final kararı aldı.

Show TV'de ekrana gelen, Bora Akkaş ve Özge Yağız'ın başrollerini paylaştığı İçimizden Biri dizisi erken final yaparak ekrana veda edecek. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan dizinin yayın günü de değiştirilmişti.

Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı, Baht Oyunu, Kazara Aşk ve İkimizin Sırrı dizilerinin ardından Show TV'de yayınlanan İçimizden Biri için de final kararı alındı.

dfhdfhdfhdfh.jpg

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞİKLİĞİ DE KURTARAMADI!

Süreç Film’in Show TV için çektiği İçimizden Biri dizisini ilk 3 bölümü pazar akşamları seyirciyle buluşmuştu. Kanal yönetimi ise dizinin yayın gününü değiştirerek salı akşamına almıştı. Geçtiğimiz akşam 4. bölümüyle ekrana gelen dizi, yeni gününde de reytinglerde istenilen sonucu alamadı. Total ve AB gruplarında ilk 10 program arasına giremeyen İçimizden Biri için final kararı alındı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN