Teşkilat dizisi bu hafta yok mu? Teşkilat saat kaçta başlıyor? Teşkilat 57. Bölüm fragmanı

Teşkilat dizisi bu hafta yok mu? Teşkilat saat kaçta başlıyor? Teşkilat 57. Bölüm fragmanı

TRT ekranlarında 3 sezondur yer alan Teşkilat dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Yeni sezonda yeni oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen dizi her hafta heyecanlı zirveye taşıyor. Teşkilat dizisinin bu hafta ekranlarda olup olmadığı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Teşkilat dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

TRT 1'in en sevilen yapımları arasında yer alan Teşkilat ilk bölümü ile 7 Mart 2021 tarihinde izleyici karşısına çıktı.Tims&B Productions imzasıyla ekranlara gelen dizinin ilk iki sezonu Ankara'da çekildi. 3 sezon çekimleri İstanbul'da devam eden dizinin 27 Kasım 2022 tarihinde yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın görevlerini anlatan dizinin yayın tarihi araştırılıyor. İşte Teşkilat dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

TEŞKİLAT HANGİ GÜN EKRANA GELİYOR?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi her hafta Pazar günü ekranlarda yer alıyor. Saat 20.00’de yayınlanan dizi izleyicileriyle buluşuyor.

TEŞKİLAT BU HAFTA YOK MU?

Teşkilat dizisi her hafta pazar günleri ekrana gelirken 27 Kasım 2022 Pazar günü Dünya Kupası maçları nedeniyle ekranlarda yer almayacak. "Hırvatistan-Kanada" ve "İspanya-Almanya" maçları ekranlara gelirken bir sonraki hafta Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ekranlarda yer alacak.

Teşkilat Yeni Bölüm

TEŞKİLAT KONUSU NE?

Kalabalık içinde gizli bir şekilde hayatlarına devam eden ekip, gizli olayların çözülmesinde önemli bir rol üstleniyor. Yeraltına inen ve vatanı için elinden gelen her çabayı gösteren ekibin çalışmaları ekranlarda yer alıyor.

TEŞKİLAT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Üç sezonu ile ekranlarda yer alan teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşandı. İlk sezondan birçok isim diziden ayrılırken yeni sezonunda kadroya dahil olan isimler de göze çarpıyor.Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir:

Deniz Baysal Yurtçu:Zehra Balaban

Serdar Yeğin:Uzay Çelenkli

Ahmet Uğur Say:Gürcan Yücesoy

Atılay Uluışık:Sermet

Gürkan Uygun:Yıldırım Koral / Efkar

Turgut Tunçalp:Halit Gür

Murat Yıldırım : Ömer Atmaca

Yunus Emre Yıldırımer:Korkut

Levent Can:David Hartley

Yunus Narin:Francis Hoffmanner

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN