'The Big Bang Theory' oyuncusu Kate Micucci akciğer kanserine yakalandı

'The Big Bang Theory' oyuncusu Kate Micucci akciğer kanserine yakalandı

'The Big Bang Theory' dizisinin yıldızı Kate Micucci, akciğer kanseri nedeniyle ameliyat olduğunu açıkladı. Hiç sigara içmediğini vurgulayan oyuncu bu nedenle hastalığın beklenmedik olduğunu dile getirdi. Erken teşhis konulduğunu belirten Micucci, ameliyat sonrası paylaşımda bulunarak iyi olduğunu aktardı. Micucci, mümkün olan en kısa sürede işine dönmeyi planladığını söyledi.

'The Big Bang Theory' dizisinde Lucy karakterini canlandıran ünlü aktris Kate Micucci akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. 43 yaşındaki oyuncu başarılı geçen ameliyatının ardından TikTok hesabından iyileşme sürecini anlattığı bir paylaşımda bulundu.

miccuci.jpg

'BU BİR TIKTOK DEĞİL SICK TOK'

CNN Entertainment'ta yer alan habere göre, Micucci paylaşımında, "Merhaba millet, bu bir TikTok değil, bu bir 'Sick Tok. Dün akciğer kanseri ameliyatı geçirdiğim için hastanedeyim. Bunu çok erken yakaladılar.”

'HAYATIMDA HİÇ SİGARA İÇMEDİM'

Hayatında hiç sigara içmediği için böyle hastalığın beklenmedik bir durum olduğunu söyleyen Micucci, hastalığının erken aşamada teşhis edildiğini belirtti.

miccuci2.jpg

Micucci, “Bu gerçekten tuhaf çünkü hayatımda hiç sigara içmedim. Yani bu bir sürprizdi. En güzel haber şu ki, bunu erken yakaladılar, ortaya çıkardılar, ben tamamen iyiyim. Kan tahlilimde gerçekten yüksek çıkan bir şey vardı. Bunun üzerine birkaç tarama yapan koruyucu bir doktora gittim. Kalbimi taradı ve akciğerimdeki noktayı orada fark etti.”

'GERİ DÖNECEĞİM'

Ameliyatını 'bir yolculuğa' benzeten oyuncu, mümkün olan en kısa sürede işine dönmeyi planladığını söyledi. Aynı zamanda sanatçı olan Micucci, "Muhtemelen birkaç hafta yavaş hareket edeceğim ancak sonra geri döneceğim" dedi.

miccuci23.jpg

Micucci, The Big Bang Theory'de 2013 ve 2017 arasında ekranlara gelen 8 bölümde Raj'ın aşık olduğu Lucy karakterini canlandırmıştı.

Amerikalı oyuncu, 2001-2010 tarihleri arasında ekranlara gelen sitcom Scrubs'da Stephanie Gooch'u ve çizgi film uyarlaması Scooby-Doo'da Velma Dinkley karakterine hayat vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN