Tuğba Ekinci, Konya Belediye Başkanı'na seslendi: Seni bulacağım

Konya Belediyesi'ne ait olan Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde geçtiğimiz gün ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlüler camiasından da olaya tepkiler gelirken bir tepki de şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci, Konya Belediye Başkanı'na, "Seni bulacağım" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde çalışan bir kişinin bir köpeğe kürekle burup onu öldürmesi tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu durum için sosyal medyadan ünlülerden de mesajlar ve tepkiler geldi. Bunlardan biri de Tuğba Ekinci oldu. çektiği video ile Belediye Başkanı’na tepkisini dile getirdi.

Tuğba Ekinci'nin videosu sosyal medyada viral oldu. Ekinci, Konya Belediye Başkanı’na seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“Uğur İbrahim Altay, Konya Belediye Başkanı. Sen hayırdır? Herkes sana gereken cevabı verdi de ben seni özellikle bulacağım. Buradan delikanlılık yapmak istemiyorum. Seninle sonuna kadar varım. İstersen hapis cezası, istersen her şey...”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN