Ajda Pekkan'dan Konya'daki köpek katliamına tepki: Beni mecbur bırakmayın

Ajda Pekkan'dan Konya'daki köpek katliamına tepki: Beni mecbur bırakmayın

Konya'daki köpek katliamına tepkiler büyüyor. Süperstar Ajda Pekkan, Konya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde bir köpeğin görevli tarafından kürekle başına vurarak katledilmesine sert tepki gösterdi. Pekkan, "Zulüme engel olmak için yürümeye mecbur bırakmayın" dedi.

Hayvan hakları savunucusu Av. Gülçin Yapıcı'nın hesabından paylaşılan videoda, barınak görevlilerinin bir köpeği başına kürekle vurarak katlettiği görüldü. Görüntülerin sosyal medyada infial yaratmasının ardından zanlılar tutuklandı.

Süperstar Ajda Pekkan, konuya sessiz kalmadı. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Pekkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iyileşme sürecinde olduğunu ancak gerekirse onlar için yürüyeceğini belirtti.

"BENİ MECBUR BIRAKMAYIN"

Süperstar "Bu iyileşme dönemimde beni; sokak hayvanlarına yapılan eziyetlere ve barınaklardaki zulüme engel olmak için yürümeye mecbur bırakmayın. Onlar için yaparım" dedi.

q.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN