Tarkan'dan Konya'daki köpek katliamına sert tepki: Yetkililer üç maymunu oynuyor

Tarkan'dan Konya'daki köpek katliamına sert tepki: Yetkililer üç maymunu oynuyor

Konya'daki köpek katliamına tepkiler büyüyor. Megastar Tarkan, Konya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde bir köpeğin görevli tarafından kürekle başına vurarak katledilmesine sert tepki gösterdi. "İnsanlığımdan bir daha utandım" diyen Tarkan, "Hep diyoruz bunları ama o sözüm ona yetkililer 3 maymunu oynuyorlar hep. Bilsinler ki, onlar da bu caniler kadar suçlular kayıtsız kaldıkları için." dedi.

Hayvan hakları savunucusu Av. Gülçin Yapıcı'nın hesabından paylaşılan videoda, barınak görevlilerinin bir köpeği başına kürekle vurarak katlettiği görüldü. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

Konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyuran Konya Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır."

"GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEMEDİM..."

Megastar Tarkan, görüntülerdeki köpek katliamına ilişkin sosyal medya hesabından sert tepki göstererek "İzleyemedim üzüntümden bu korkunç görüntüleri. Bu nasıl bir caniliktir ve bu caniliğe tanık olanlar ne vicdansızdır ki bir dur demez, önüne geçmezler bunun. İnsanlığımdan bir daha utandım" dedi.

"YETKİLİLER ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR"

Tarkan, sözlerine şöyle devam etti:

"Hesabı sorulmalı bunun, cezası verilmeli hayvanlara işkence yapan bu canilerin. Gerçi hep diyoruz bunları ama o sözüm ona yetkililer 3 maymunu oynuyorlar hep. Bilsinler ki, onlar da bu caniler kadar suçlular kayıtsız kaldıkları için."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN