'Türkiye cahil bir ülke' demişti! Metin Akpınar bu kez evli vatandaşları hedef aldı! Büyük ustadan evlileri kızdıracak açıklama

Geçtiğimiz günlerde 'Türkiye cahil bir ülkedir' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekerek sosyal medyada bazı kesimlerin tepkisini toplayan usta oyuncu Metin Akpınar, bu kez de evlilik kavramını hedef aldı. Usta oyuncunun açıklamaları sosyal medyadaki bazı evli vatandaşların tepkisine neden oldu.

Son olarak 2018 yılında vizyona giren 'Kafalar Karışık' adlı filmde 'İsmet dede' karakterine hayat veren usta oyuncu Metin Akpınar, evlileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Antalya'da 59. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen bir söyleşiye katılarak 'Türkiye cahil bir ülkedir' açıklamasıyla tepki toplayan usta oyuncu bu kez de evliliği hedef aldı.

"EVLİLİK İNSAN DOĞASINA AYKIRI"

Kafa Dergisi'nin Youtube kanalı olan KAFA TV'de yayınlanan "Metin Akpınar ile uzun lafın kısası" programında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan usta oyuncu, evlilik kavramını "insan doğasına aykırı" olarak tanımladı.

akp.jpg

Akpınar, "Evlilik insan doğasına aykırıdır. 62 yıllık evli bir ağabeyiniz olarak söyleyeceğim şey bu. Ayrı kafa yapısında, ayrı cinste, belki ayrı eğitim almış, ayrı eğitim seviyesinde iki insanın bir ömür boyu aynı yerde pranga mahkûmiyetine kapatılması öze aykırıdır" dedi.

'BUNU YAYINLAYAMAYIZ'

Işık ise Akpınar'ın bu sözlerine 'bunu yayınlayamayız' diyerek yanıt verdi. Akpınar'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Usta oyuncu geçtiğimiz aylarda da Antalya'da Altın Portakal Film Festivali'nde 'Türkiye cahil bir ülkedir' açıklamasıyla tepki toplamıştı.

metin-akpinar-e86274.png

'TÜRKİYE CAHİL BİR ÜLKEDİR' DEMİŞTİ

Akpınar festivalde şunları söylemişti:

"Yeniden parlamenter sisteme geçme kararında birleştiler. Ayrı düşünen partiler, ayrı programları olan, manifestoları olan insanlar bir araya geldiler bu iş için, artık sandık emniyeti seçimin emniyeti bakımından, sandık güvenliğini korumak anlamında anlaştılar tamam. Yok şimdi kim bakan olacak, kim Kültür Bakanı olacak, kim Başkan olacak, Başkan olur mu, olmaz mı, biz noteriz, noter değiliz, masadan kim kalkar, kalkarsa biz ne yaparız, dağılır mıyız?, birliğe devam mı ederiz, falan gibi şeyler basının çok üstünüze geldiği olaylardır. Bu taleplerde bulunmayın. 6'lı masadan ümidinizi kesmeyin. Kurtarıcı olacak. Seküler, laik, pozitivist, Kemalistsinizdir, ne mutlu bana, ama bir de karşı taraf var. Unutmayın ki adam yüzde 51 oy alıyor. Bugün Türkiye cahil bir ülkedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN