Türkiye'yi yasa boğan kazada sonra yoğun bakıma alınmıştı! Sergen Deveci'den duygulandıran paylaşım: "Burası cehennem Tolga!"

Türkiye'yi yasa boğan kazada sonra yoğun bakıma alınmıştı!  Sergen Deveci'den duygulandıran paylaşım: "Burası cehennem Tolga!"

Geçtiğimiz günlerde Amasya'da yaşanan kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken aralarında Sergen Deveci, Melisa İşiten ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralanmıştı. Kazadan yaralı olarak kurtularak yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu Sergen Deveci, kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz hakkında duygu dolu bir paylaşıma imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Amasya’nın Merzifon ilçesinde “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarpmış ve söz konusu kaza Türkiye'yi yasa boğmuştu. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken aralarında Sergen Deveci, Melisa İşiten ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralanmıştı.

Kazanın hemen ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kazada yaralanan Deveci, Fersoy ve eski eşi İşiten'in sağlık durumu hakkında bilgi vererek "Kazadan beri Melis'le irtibat halindeyiz. Çok korktuk çok feci bir kaza yaşadılar, hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi. Hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun iyi ufak tefek yaraları var. Sergen'in durumu biraz daha ağır" demişti. Kaygılaroğlu'nun bu sözleri herkesi duygulandırmıştı.

Ceyhun Fersoy takipçileriyle dertleşti: Kazayı hiçbir zaman anlatmayacağım - 1

"BURASI CEHENNEM TOLGA"

Kazada boynunda ve omurgasında kırıklar oluştuğu için kazanın hemen ardından yoğun bakıma alınarak acil ameliyata sokulan Sergen Deveci, ise kısa süre önce hastaneden taburcu edilmişti.

Ünlü oyuncu kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz hakkında paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Türkiye'yi yasa boğan kazada hayatını kaybeden arkadaşından geriye kalan bir kareye sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, Güleryüz'e "Burası cehennem Tolga!" şeklinde seslenerek şunları söyledi:

Ceyhun Fersoy takipçileriyle dertleşti: Kazayı hiçbir zaman anlatmayacağım - 4

"Küslüğü aşabiliyorum, hasreti yenebiliyorum da yokluk denen illet var ya hani sırt dönmek gibi olmayan... Bir sır verse biteceğini söylese keşke bu an sona yakın diye... Her şeye yettiği düşünen insan bilse keşke zamanını diyeli yendik yası da diyelim kuruttuk yanakları da ya yokluk abi? Yokluğu nasıl yeneceğiz? Seni çok özlüyorum oğlum, burası cehennem Tolga!"

Ekran Alıntısı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN