Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu efsane sanatçının torunu çıktı! Fotoğraflarını gören 'kopyası' dedi

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu efsane sanatçının torunu çıktı! Fotoğraflarını gören 'kopyası' dedi

Üç Kız Kardeş dizisinde başarılı bir oyunculuk sergileyen ve izleyicileri kendine hayran bırakan o oyuncu efsane sanatçının torunu çıktı! Kimse usta sanatçının torunu olduğunu bilmiyordu… Fotoğrafını görenler “kopyası” yorumlarını yaptı. İşte detaylar…

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, her hafta heyecanlı bölümler ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta farklı olayların yaşandığı dizide bu kez de dizinin başarılı oyuncusu magazin gündemini resmen salladı. Başarılı oyuncusunun herkesin hayranı olduğu efsane sanatçının torunu olduğunu öğrenenler hayret etti. İşte o usta sanatçı ve torunu…

USTA SANATÇININ TORUNU ÇIKTI

Her hafta Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve eski dönemlerde geçen bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Dizide üç kız kardeşin başından geçenler, aile bağları gibi konular işleniyor. Oldukça sağlam bir oyuncu kadrosu olan diziye son olarak ise “Uzay” karakteri ile başarılı oyuncu Cengiz Orhunlu katıldı.

ic-foto-3-001.jpg

Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncusu Cengiz Orhunlu'nun ünlü şarkıcı Kamuran Akkor'un torunu olduğu haberi gündemi salladı. Genç yetenek Cengiz Orhunlu, Arka Sokaklar ve şu anda reyting rekorları kıran Üç Kız Kardeş dizilerindeki performansıyla büyük beğeni topluyor. Ünlü şarkıcı Kamuran Akkor ise torununun dizilerini büyük bir ilgiyle izliyor ve destekliyor.

ic-foto-2-004.jpg

Ayrıca, Cengiz Orhunlu'nun anne annesi gibi güzel bir sesinin olduğu da belirtiliyor. Bu aile bağları ve yetenekler hem oyuncu Cengiz Orhunlu'yu hem de ünlü şarkıcı Kamuran Akkor'u daha da özel kılıyor. İkisi arasındaki benzerlikler, birlikte çektikleri fotoğrafta da gözlerden kaçmıyor.

ic-foto-1-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN