Ünlü isimler sosyal medyadan ateş püskürdü! Hadise, Eda Ece, Pınar Deniz… “Türkiye kadar vicdanlı olan yok”

Ünlü isimler sosyal medyadan ateş püskürdü! Hadise, Eda Ece, Pınar Deniz… “Türkiye kadar vicdanlı olan yok”

İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı saldırılar sonrasında ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden adeta ateş püskürdü! Hadise, Eda Ece, Pınar Deniz ve daha birçok ünlü isim savaşa ilişkin sivil ölümlerini kınadı. İşte o paylaşımlar…

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonrasında bazı devlet başkanlarından sonra şimdi de ünlüler tepki göstermeye başladı. Özellikle de sivillere yönelik olan saldırılar “katliam, cinayet” olarak nitelendirilirken, ünlü isimler çocukların ölümüne sessiz kalamadı.

HADİSE’DEN SAVAŞI DURDURUN ÇAĞRISI

yeni-proje-007.jpg

Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Hiçbir çocuğun, hiçbir kadının, hiçbir erkeğin, hiçbir insanın ölmemesi konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım. Ben politikacı değilim. Ben hiçbir çocuğun, ailenin, acı çekmemesini isteyen bir insanım. Savaşı durdurun!”

EDA ECE ÇOCUKLARIN ÖLÜMÜNE SESSİZ KALMADI

yeni-proje-1-006.jpg

Eda Ece, savaşın ortasında kalan bir çocuğun fotoğrafını paylaşarak şunları dile getirdi:

“Şu çocukların, bebeklerin savaşın ortasında bir başına kalmış, annesiz, babasız hallerini gördükçe gözlerimden yaşlar akıyor. Bütün dünya seyredecek mi? Türkiye kadar vicdanlı olan yok. Bunu durdurabilecek güçtekiler nerede, yok sanki.

YASEMİN ŞEFKATLİ’DEN PAYLAŞIM

yeni-proje-3.jpg

Yakın zamanda ikiz annesi olacak olan Yasemin Şefkatli, “Savaşın dili, dini olmuyor. Her türlüsü zulüm” dedi.

“ZORUMA GİDİYOR” DİYEREK PAYLAŞTI

yeni-proje-4-001.jpg

Yasemin Sakallıoğlu da sosyal medya hesabında savaşa şu sözlerle isyan etti:

“Zoruma gidiyor. Oturduğum yerde çaresizce üzülmek. Bir yerlerde tam da şu an birilerinin hayatı son buluyor. Evlerine ateş düşüyor, çocuklar annesiz babasız kalıyor. Hep söylüyorum olan hep masumlara oluyor. Nesini seveyim böyle dünyanın?”

PINAR DENİZ “BAKAMIYORUM” DİYEREK PAYLAŞTI

yeni-proje-2-002.jpg

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ise, “Bakamıyorum! Kalbim acıyor bakamıyorum. Elden hiçbir şeyin gelmemesi korkunç hissettiriyor. Dünya bu zulme neden susuyor?” paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN