Ünlü oyuncu beyin kanaması geçirdi! İşte son sağlık durumu

Ünlü oyuncu beyin kanaması geçirdi! İşte son sağlık durumu

Beyin kanaması geçiren Hülya Gülşen sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı. İşte sevilen oyuncu Hülya Gülşen'in sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler...

Birçok tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol alan Hülya Gülşen'in geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Hayata tekrar tutunan Hülya Gülşen, son sağlık durumunu Instagram paylaşımıyla duyurdu.

ÜNLÜ OYUNCU SEVENLERİNİ KORKUTTU

56 yaşındaki usta oyuncu Hülya Gülşen sevenlerini korkuttu. Usta oyuncu Instagram paylaşımıyla geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Kendisi gibi kızı Naz Çağla Irmak da oyuncu olan Hülya Gülşen, kızıyla fotoğrafını paylaşarak ''Hayat bana ikinci bir şans verdi'' notunu düştü.

1993-1999 yılları arasında yayınlanan Ferhunde Hanımlar'daki Müjgan rolüyle hafızalara kazınan 56 yaşındaki oyuncu Hülya Gülşen; Bizim Evin Halleri, Havada Bulut, Keşanlı Ali Destanı, Çalıkuşu, Asla Vazgeçmem, Kırgın Çiçekler, Yüksek Sosyete gibi yapımlarda rol aldı.

INSTAGRAM PAYLAŞIMIYLA ORTAYA ÇIKTI

56 yaşındaki usta isim 16 Ağustos'ta beyin kanaması geçirdiğini açıklayarak zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlattığını söyledi. Kızı Naz Çağla Irmak'la verdiği pozu Instagram hesabından paylaşan Hülya Gülşen, paylaşımının altına şöyle yazdı:

''16 Ağustos 2022 de benim başıma gelmez diyeceğim bir olay yaşadım ve beyin kanaması geçirdim. Hayat bana ikinci bir şans verdi. Şimdi bir görevim var; bu şansı en güzel şekilde değerlendirmek. Bu yaşadığım süreçte o kadar çok teşekkür etmek istediğim kişi var ki…Öncelikle tüm sağlık çalışanları ve doktorlar, beni hızlıca hastaneye yetiştiren imaj çalışanları ve canımdan çok sevdiğim kızım ???? Beni en başından beri hiç yalnız bırakmayan dostlarım???? Haberi alır almaz uçarak gelen ablam, annem, eniştem, yeğenim, Derin ve Ruba. Her gün sağlığımı takip eden iş arkadaşlarım ve dostlarım. İnsan, bu hayat koşturmacasında ne kadar zengin olduğunu anlamıyor, bugün çok iyi biliyorum ki ben tam bir sevgi zenginiyim. İyi ki varsınız canım ailem, canım dostlarım. En büyük ricam sağlık çalışanlarının el üstünde tutulması, onlar gecelerini gündüzlerine katan beyaz melekler???? Hayat çok güzel, bunu arada hatırlayalım olur mu?''

KIZI DA ANNESİ GİBİ OYUNCU

Hülya Gülşen’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Naz Çağla Irmak ise Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Kader Lokumcuzade karakteriyle tanınmıştı.


.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN