Ünlü oyuncu Eda Ece depremzedeleri hedef aldı! “Sandıkta her şeyi gördük”

Ünlü oyuncu Eda Ece depremzedeleri hedef aldı! “Sandıkta her şeyi gördük”

Katıldığı bir ödül töreninde deprem bölgesine işaret ederek açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" ifadeleri ile gündeme bomba gibi düştü. İşte Eda Ece'nin o açıklamaları…

Seçim sürecinin ardından deprem bölgesinden çıkan oy oranları gündeme bomba gibi düştü. Birçok kişi duruma tepki gösterirken Eda Ece de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Depremzedelerin bölgeye yapılan yardımları başkası tarafından yapıldığını zannettiklerini dile getiren Eda Ece, sandıktan onu anladık ifadeleri ile gündeme oldu. İşte Eda Ece'nin o açıklamaları…


EDA ECE'NİN DEPREMZEDE TEPKİSİ

Ünlü isimleri Türkiye'ye yönelik yaptığı eleştiriler gündeme bomba gibi düşerken Eda Ece de o kervana katıldı. Seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte hem şarkıcılardan hem de oyunculardan gelen yorumlar tepki topladı. Katıldığı bir ödül töreninde dikkat çeken ifadeler kullanan Ece, açıklamaları ile gündemi bomba gibi düştü.

eda-ese-awards-001.jpg
Şarkıcı Melek Mosso'nun açıklamalarından sonra Yasak Elma dizisinin başrolü Eda Ece'den çok tartışılacak açıklamalar geldi. Katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşma ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Eda Ece’nin hedefinde deprem bölgesi yer aldığı.

DESTEKLERE TEPKİ GÖSTERDİ

414 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ünlü isimlerden gelen tepkiler de çok konuşuldu. Eda Ece deprem bölgesine yapılan yardımları işaret edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen seçmenleri eleştirdi. Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık" ifadelerini dile getirdi.

eda-ece.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN