Ünlü profesör o illeri uyardı! 6,8 büyüklüğünde deprem tehlikesi: Uykuları kaçıran açıklama

Ünlü profesör o illeri uyardı! 6,8 büyüklüğünde deprem tehlikesi: Uykuları kaçıran açıklama

Ülke olarak yaşadığımız deprem felaketi sonrasında herkesin aklında o bölgeler de tekrar büyük bir deprem daha olacak mı? Herkesi tedirgin eden bu soruyu Prof. Dr. Naci Görür cevapladı. İşte detaylar…

Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin acıları hala taze iken bölge halkı hala büyük bir deprem olacak haberleri ile tedirgin ve korku içinde yaşıyor. Depremlerden etkilenen illerin başında gelen Malatya için tekrar büyük bir deprem olacak haberi herkesi endişelendirdi. Detaylar haberimizde…

deprem

NACİ GÖRÜR DİREKT O BÖLGEYİ UYARDI! 6,8 ŞİDDETİNDE DEPREM OLACAK MI? NACİ GÖRÜR'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

ABD'li araştırmacılar Malatya'da 6.8 büyüklüğünde deprem olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Ünlü Prof. Dr. Naci Görür ‘den açıklama gecikmedi ve o bölgeyi uyardı.

Deprem bilimci Profesör Dr. Naci Görür, Malatya'da 6.8 büyüklüğünde deprem olabileceği iddiaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kırılmaz bir fay hattı olduğunu söyledi. Naci Görür yaptığı açıklamada büyük bir deprem beklemediğini söyledi.

6,8 ŞİDDETİNDE DEPREM OLACAK MI?

Amerikalı deprem bilimciler Malatya'yı 6.8 büyüklüğünde bir depremin vuracağını söylüyor. Naci Görür, 6 Şubat depreminin çatlaklarının birbirini kesmediğini, aralarında kısa bir boşluk olduğunu ve burada deprem olabileceği halde çok büyük olmayacağını belirtti.

NACİ GÖRÜR'ÜN AÇIKLAMALARI

Deprem bilimci Naci Görür kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında şu sözleri kullandı:

"Amerikalılar Malatya’da 6,8 deprem olacak diyorlarmış. 6 Şubat deprem kırıkları birbirlerini kesmedi. Aralarında kısa bir boşluk kaldı (şekil). Burada bir deprem olabilir ama o kadar da büyük değil. Elazığ’dan Hatay’a kadar kırılmamış fay veya fay kesimlerinde küçük-orta boyutlu depremler olabilir ama DAF/ÖLÜ DENİZ hattı üzerinde artık uzun bir dönem büyük depremler olmaz. Sevgiyle"

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN