Ünlü şarkıcıdan kan donduran cinayet! Türkiye'yi sarsan cinayet... Her şeyi itiraf etti

Ünlü şarkıcıdan kan donduran cinayet! Türkiye'yi sarsan cinayet... Her şeyi itiraf etti

Ünlü modelin kan donduran cinayet itirafı gündeme bomba gibi düştü. İstanbul'da ormanlık alanda bulunan ceset hakkında araştırma yapan polis ekipleri olayın gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Yapılan incelemeler sonrasında katilin herkesin yakından tanıdığı ünlü şarkıcı olduğu ortaya çıktı. İşte kan donduran cinayetin detayları…

İstanbul'da ormanlık alanda bulunan cansız beden hakkında inceleme başlatan polis ekipleri cesedin Semih Sevgi’ye ait olduğunu belirledi. Yapılan incelemeler kapsamında Sevgi’nin eski sevgilisi modern ve şarkıcı olan Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımları inceleme altına alındı. Bütün oklar Selin Çiftçi'yi işaret ederken polis ekipleri de çok geçmeden ünlü şarkıcıyı gözaltına. İşte kan donduran cinayetin detayları…

KAN DONDURAN CİNAYETİN PERDE ARKASI

Ünlü model ve şarkıcı Selin Çiftçi, kendisi ile barışmak için defalarca kapısına gelen erkek arkadaşını gözünü kırpmadan öldürdü. Sevgilisini öldürdükten sonra cesetten kurtulmak için babasından yardım isteyen Çiftçi, Semih Sevgi’nin cansız bedenini bir ormanlık alana gömdü.

Selin Çiftçi ile birlikteliğini sonlandıran Semih Sevgi’nin davranışları Çiftçi’yi rahatsız etmeye başladı. Her seferinde genç kadının kapısına dayanan Sevgi barışmak istediğini defalarca kez söyledi. Fakat Sevgi her seferinde red yanıtı aldı.

selin-ciftci-cinayet-1.jpg

BABASINI DA ORTAK ETTİ

Kanal D Haber'de yer alan bilgiler doğrultusunda Selin Çiftçi'nin sevgilisinin son kez eve gelişinde içeri aldığı ve ikilinin konuşmaya başladıklarını ifade edildi. İkilinin birbiriyle konuşmaları fazla uzun sürmezken bir anda tartışma alevlendi.Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Çiftçi sandalye üzerinde duran kırık demir bıçak ile sevgilisini defalarca bıçakladı

Yaşanan olayda genç adam olay yerinde hayatını kaybederken ünlü model ise gerçekleşen olay sonrasında babasından yardım istedi. Cesedin ellerini ve ayaklarını bağlayan Çiftçi ve babası Semih Sevgi’nin cansız bedenine bir ormanlık alana gömdü.

Mantar toplamaya giden bir ailenin cesedi fark etmesi üzerine olayı hemen jandarmaya bildirdiği aktarıldı. Polis ekipleri harekete geçerken ünlü model ve şarkıcı Selin Çiftçi'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar incelenmeye başladı. Daha fazla kaçamayan Selin Çiftçi, cinayeti babasıyla beraber işlediğini itiraf etti. Polis ekipleri Çiftçi ve babasını gözaltına aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN