Ünlü şarkıcıya şok suçlama: Havalimanında gözaltına alındı! Valizinden çıkanları açıklayamadı

Ünlü şarkıcıya şok suçlama: Havalimanında gözaltına alındı! Valizinden çıkanları açıklayamadı

Havalimanında görevlilerin şüphelenmesi üzerine valizini açan ünlü şarkıcı, valizine koyduklarını görevlilere açıklayamayınca gözaltına alındı. İşte detaylar...

İspanyol şarkıcı Julio Iglesias, Bahamalar'dan seyahat ettiği Dominik Cumhuriyeti'nin Punta Cana Havalimanı'nda gözaltına alındı. 80 yaşındaki şarkıcının valizinden 42 kilo yiyecek çıktı. Julio Iglesias, Dominikli yetkililere neden valizinde bu kadar çok yiyecek olduğunu açıklamak zorunda kaldı.

VALİZİ MEYVE SEBZELERLE DOLDURMUŞ

Julio Iglesias'ın valizinden çilek, ahududu, yaban mersini, kiraz, domates, pancar, kereviz, fasulye, ıspanak, marul, mantar, roka, et ve sebze çıktığı iddia ediliyor.

HalkTV'de yer alan habere göre, Julio Iglesias, uzun bir süredir hem Bahamalar, hem Dominik Cumhuriyeti'nde yaşıyor ve iki ülke arasında mekik dokuyor.

julio-iglesias-kac-yasinda.jpg
Julio Iglesias

BİR SÜREDİR UNUTKANLIK SORUNU YAŞIYOR

Son dönemde Julio Iglesias'ın fiziksel ve hareket kabiliyetiyle ilgili sorunlar yaşadığı ve genellikle tekerlekli sandalye kullandığı belirtiliyordu. Hatta hafıza sorunları olduğu ve şarkılarını unuttuğu söyleniyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN