Ünlülerin 'kira' krizi: Kimi kiracısı olduğu evi başkasına kiraladı, kimi kira yerine bedava sahneye çıktı

Ünlülerin 'kira' krizi: Kimi kiracısı olduğu evi başkasına kiraladı, kimi kira yerine bedava sahneye çıktı

Ev sahibi, kiracı atışması ünlülerin dünyasına da uğradı. Döviz-lira kriziyle evden çıkandan, kiracısı olduğu evi daha yüksek fiyatla arkadaşına kiralayandan, kira vermek yerine bedava sahneye çıkan şarkıcıya kadar işte ünlüler dünyasında kira krizi...

Fahiş kira artışları sadece dar ve orta gelirli vatandaşı değil refah seviyesi yüksek ünlü isimleri de davalık ediyor. Haberlere son olarak Göztepe Spor Kulübü'nün eski başkanı ve iş insanı Fırat Yiğit'in Bebek'teki dairesine 60 bin lira veren kiracısına 2 milyon lira vererek tahliye teklifinde bulunması gündem olmuştu. İddiaların odağındaki kiracı iddiaları yalanlamış olsa da bazı ünlülerin kira krizleri hala dillerde.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Kaan Urgancıoğlu, evlendikten sonra Cihangir’de kirada oturduğu bekar evini kapatmadı.

URGANCIOĞLU KİRACI OLDUĞU EVİ KİRAYA VERDİ

İddiaya göre; evini, ev sahibinden habersiz başka bir arkadaşına daha yüksek bir fiyattan kiraya verdi. Dizide bir savcıyı oynayan Urgancıoğlu, dava açan ev sahibine karşı kendisini şöyle savundu:

Kirasını düzenli olarak ödediğim sürece evimi istediğim gibi kullanırım.

ÖZCAN DENİZ'E SİLAHLI TEHDİT

Sarıyer’de bir villada oturan Özcan Deniz, ev sahibiyle davalık oldu. İddiaya göre; ev sahibi, şarkıcının bahçesinde rögar çukuru açmak istedi.

“Aracınızı bahçeden çekin” dedi. Deniz “İzin almanız gerekirdi” deyince kavga çıktı. Ev sahibinin Özcan Deniz’i silahla tehdit ettiği söylendi.

ÖNCE SOSYAL MEDYA SONRA DAVA

Pınar Eliçe, Şişli’deki dairesinden kiracısını çıkartamadı. 10 bin TL’lik kirasını aylardır alamadığını da söyledi. Derdini önce sosyal medyada dile getirdi. Ardından da dava açtı.

ESKİ EŞİN KİRASINI ÖDEMEDİ

Kutsi, Maltepe’de oturan eski eşinin 10 bin TL’lik kirasını ödemediği için ev sahibiyle
mahkemelik oldu. Ev sahibinin avukatı “Kirayı ödememeyi alışkanlık haline getirdi” dedi.

DÖVİZ-LİRA KRİZİ EVDEN ÇIKARTTI

Defne Samyeli, Kemerburgaz’daki villasının kirasını 1.5 yıldır ödemediği gerekçesiyle davalık oldu.

Ev sahibi basına açıklama yapınca kızdı. “Kiranın döviz mi, lira mı olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili aramızda ihtilaf var” dedi. Davalar açıldı. Sonunda Samyeli villadan çıktı.

5 BİN LİRALIK HASAR VERİP ÇIKTI

Naz Elmas’a, Erenköy’deki ev sahibi “Çık” dedi. Davanın seyrinden çok, oyuncunun bu süreçte yaptığı konuşuldu. İddiaya göre; evden çıkarken 5 bin liralık hasar meydana getirdi.

‘KÖTÜ NİYETLİ’ SUÇLAMASI

Beşiktaş’ta oturan Burcu Güneş’e, ev sahibi “Oğlumu evlendireceğim, çıkın” dedi. Güneş, sözleşmesinin bitimine sekiz ay kala evi boşalttı. Ev sahibi bu kez Güneş’e “Kontrat süresinden önce çıktı. Evdeki yıpranmayı da karşılamadı” diye dava açtı. Güneş ‘kötü niyetli’ dediği ev sahibinden şikayetçi oldu.

KİRA SORUNU HADİSE'Yİ EV SAHİBİ YAPTIRDI

En şansız kiracılardan biri de Hadise… Bir dönem Cem Yılmaz’ın kiracısı olan pop yıldızı, artan dolar kuru nedeniyle Yılmaz’ın evinden taşınmak zorunda kalmıştı.

Sonra bulduğu evi, sapkın hayranı nedeniyle bıraktı. Beykoz’da hayallerini süsleyen villayı boşandığı için terk etti. Sorunlar, Hadise’yi sonunda ev sahibi yaptı. Ve 40 milyona Boğaz’da yalı daire aldı.

Şu an en yüksek kirayı veren ünlü Galatasaray’ın yıldız oyuncusu İcardi. Ailesiyle Bebek’te bahçeli-havuzlu bir villada oturan İcardi’nin, 30 bin euro aylık kirasını kulübü ödüyor.

KİRA YERİNE BEDAVA SAHNEYE ÇIKIYOR

Ünlüler dünyasındaki kiracı-ev sahibi sorunlarını, herkesin konuştuğu ama ismini dillendirmek istemediği bir olayla bitirelim:

Şöhretli şarkıcımız, cemiyet hayatında tanınan-sevilen ev sahibine kirasını ödeyemez olmuş. Ve ona şöyle bir teklifte bulunmuş: “Kira yerine sizin davetorganizasyon-açılışlarınızda bedava sahneye çıkarım”

Şimdilik anlaşmışlar, ama şarkıcımız sürekli artan kiralar nedeniyle yine de korku içindeymiş. Çünkü bahçesinde, havuzunda pozlar verdiği eviyle pek hava atıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN