Usta aşçılar bu yöntemi kullanıyor: Damak çatlatan pilav tarifi! Lezzetli pilavın püf noktası meğer bu kadar kolaymış

Usta aşçılar bu yöntemi kullanıyor: Damak çatlatan pilav tarifi! Lezzetli pilavın püf noktası meğer bu kadar kolaymış

Pirinç pilavınızın tane tane olması için uygulayabileceğiniz basit ama etkili bir doğal yöntem bulunuyor. Pirinç pilavının tane tane olmasını sağlamak aslında oldukça kolay. Tane tane pirinç pilavı yapmak için bu püf noktaya dikkat etmelisiniz. Peki, iyi pilav pişirmenin püf noktaları nelerdir? Pirinç pilavı lapa olmaması için ne yapılmalı? Tane tane pirinç pilavının sırrı nedir? İşte, lezzetli pilav yapmanın püf noktaları...

Lezzetli pirin pilavının kıvamını tutturmak bazen çok zor. Tane tane dağılan pirinç pilavı hazırlamak için bazı tüyoları bilmek gerekiyor. Tane tane pişe bir pirinç pilavı hazırlamak için yemek tariflerinde kullanabileceğiniz bazı doğal yöntemler var.

PİRİNÇ PİLAVININ TANE TANE OLMASI İÇİN NE YAPILIR?

Tane tane pirinç pilavı hazırlamanın püf noktası 'limon'. Limon kullanarak pirinç pilavınızın tane tane olmasını sağlamak ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken pirinçleri pişirirken tencereye birkaç damla limon sıkmak.

Haberglobal'de yer alan habere göre, ardından pilavı karıştırarak pirincin her yerine limon suyunun ulaşmasını sağlayabilir ve bu şekilde pişmeye bırakabilirsiniz. Ayrıca pirinç pilavı pişirirken pilavın demlenmeye bırakılması da tane tane olmasına yardımcı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN