Vakıfbank yaptı yapacağını! Emekli maaşı alanlara tamı tamına 15 maaş birden ödeyecek! Kampanyayı kaçıran karalar bağlayacak

Vakıfbank yaptı yapacağını! Emekli maaşı alanlara tamı tamına 15 maaş birden ödeyecek! Kampanyayı kaçıran karalar bağlayacak

Gün geçtikçe emeklilere özel yapılan kampanyalara sürekli yenisi ekleniyor. Emekli olan vatandaşlar bankaların yaptığı kampanyaları merak edip araştırıyorlar. Emeklilere özel kampanyalar yapan bankalar birisi de Vakıf Bankası oldu işte haberin detayları…

Vakıf Bankası emeklilere özel olarak sürekli kampanyalar yapan bankaların başında geliyor. Vakıf Bankası emekli vatandaşlar için yeni bir kampanya daha duyurdu Emekliler, maaşlarını Vakıfbank aracılığıyla almaları halinde maaşlarının 15 katına kadar nakit kredi kullanabilecekler.

VAKIFBANK

VAKIFBANK DUYURDU! BANKADAN EMEKLİ MAAŞLARINI ALANLARA MAAŞLARININ 15 KATI KADAR KREDİ ÖDEMESİ OLACAK

Vakıfbank, emekli maaşı kampanyaları ile vatandaşlara düşük faizli kredi sunmaya devam ediyor. Vakıfbank, devlet destekli emeklilik hesabınıza başvurduğunuzda hızlı kredi kullanan kişilere faizle ödeme yapıyor. Emekli maaşınızı Vakıfbank üzerinden alıyorsanız, bu kampanyalara katılarak ve onaylı kredi alarak da hesabınıza sübvansiyonlu kredi yatırabilirsiniz.

Vakıfbank uygulamasında, emekli maaşını kendi bankasına aktaran ve aynı zamanda kullanım amacına göre 15 kata kadar kredi ödemesi yapan vatandaşlara 50.000 TL'ye varan emeklilik promosyonu fırsatı sunuyor. 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunda bulunan vatandaşların 36 ay vade ödeyebilecekleri açıklandı.

Vakıfbank en az 100.000 TL vade ve 12 ay kredi vadesi ile işlem yapmaktadır. Yüksek limitli kredi kullanmak istiyorsanız, kredi ve kredi kartı borçlarınızı Vakıfbank aracılığıyla diğer bankalardan kredi ile kapatmanız halinde sübvansiyonlu kredilerden de yararlanabilir, onaylanan kredilerinizi bankanıza hesabına yatırarak kullanabilirsiniz.

VAKIFBANK EMEKLİ OLAN KİŞİLERE, KREDİ İMKANI DA SAĞLAYACAK.

Emekliler bankadan kredi başvurusu yaparak kredi kullanabilirler. Vakıfbank emekli kredisi ile maaşınızı bu bankadan alıyorsanız maaşınızın 15 katına kadar kredi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin, bu kredilerin belirli koşullar altında anında hesabına aktarılabilmesi için bankanın mobil uygulamasını da kullanması gerekiyor. Bankanın güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız resmi internet sitesine giriş yaparak buradan kampa giderler hakkında bilgiler alabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN