VBKY'ye Ankara Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi

VBKY'ye Ankara Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi

Ankara Kitap Fuarı'na ilk kez katılan VakıfBank Kültür Yayınları’nın standı ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Okur tarafından en çok tercih edilen kitaplar arasında ise 'Tolstoy Gandhi Mektuplaşmaları', Simone Weil’in 'Kişi ve Kutsal'ı, Melville‘in 'Veranda Öyküleri', Balzac’ın 'Çalışanın Fizyolojisi' ve Fitzgerald'ın 'Caz Çağı Öyküleri' yer alıyor.

Yepyeni başucu kaynakları, dünya edebiyatının seçkin örnekleri ve kültürel değeri yüksek akademik çalışmalarla kitapseverlerin karşısına çıkan VakıfBank Kültür Yayınları (VBKY), 13’üncü Ankara Kitap Fuarı’nda okurla buluşuyor. 24 Şubat’a kadar ATO Congresium’da devam edecek fuarda kitapseverlerin karşısına çıkan VBKY’nin asma kattaki D-1 standı Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor.

BALZAC'IN ESERİ İLK KEZ YAYIMLANDI

VBKY’nin ilk kez fuarda yayımladığı kitapların yanı sıra ABD’li yazar Herman Melville’in okura periler diyarına yolculuk yaptıran ve efsunlu adalarda dolaştıran “Veranda Öyküleri” ile dünya edebiyatının köşe taşlarından Balzac’ın Türkiye’de ilk kez yayımlanan eseri “Çalışanın Fizyolojisi” kitapseverlerin en çok tercih ettiği yayınlar arasında sıralanıyor.

19-02/18/basliksiz-1-1550497002.jpg

TOLSTOY İLE GANDHİ'NİN MEKTUPLARI

Fuarda ayrıca; Fransız filozof Simone Weil’in hak kavramını odağına aldığı felsefik denemesi “Kişi ve Kutsal”, F. Scott Fitzgerald’ın 2008’de beyazperdeye taşınan, üç dalda Oscar ödülü kazanan ‘Benjamin Button’ın Tuhaf Hikâyesi’ adlı öyküsünün de yer aldığı “Caz Çağı Öyküleri”, yaşadıkları çağa damgasını vuran iki düşünce adamının yazışmalarını içeren, Türkçe olarak da ilk kez yayımlanan “Tolstoy Gandhi Mektuplaşmaları” yine okurun büyük beğenisini kazanıyor.

19-02/18/basliksiz-1-1550497021.jpgVBKY’nin fuar standını ziyaret edenler arasında Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay da bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN