Manken Didem Soydan cami imamına sardı! Bakın ezan okuyan imama ne dedi?

Manken Didem Soydan cami imamına sardı! Bakın ezan okuyan imama ne dedi?

Ünlü manken Didem Soydan sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla gündemden düşmezken, açıklamaları da bir o kadar dikkat çekiyor. Dekolteleri ile bilinen Soydan bu defa herkesi şaşırtan bir paylaşım yaptı. Ezan okunurken videoya çeken Soydan bakın açıklamaya ne yazdı?

Güzelliği ve fiziği ile Türkiye'nin en iddialı mankenleri arasında yer alan Didem Soydan, bu defa ezan paylaşımı ile gündeme geldi. Cuma selası okunurken videoya çeken Soydan'ın açıklaması da bir o kadar ilginç. Ezan paylaşımına binlerde yorum gelen Didem Soydan, henüz yorumlar için bir açıklama yapmadı. İşte ezan videosuna yaptığı yorum.

1-001.jpg

EZANI VİDEOSUNA İLGİNÇ AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından sürekli özel hayatına ilişkin paylaşımlar yapan ünlü manken Didem Soydan verdiği pozlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. Genelde bikinili fotoğraflar paylaşan Soydan bu defa herkesi şaşırtan bir video paylaştı. Cuma selasının okunduğu sırada video çeken Soydan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düşen Didem Soydan, ezan videosunu paylaşırken "Hep diyorum, bizim hoca bambaşka okuyor." yorumunda bulundu.

didemo.jpg

BİNLERCE YORUM ALDI

Soydan'ın ezan videosu ise kısa sürede magazin gündemine çok konuşulanlar arasında girdi. Paylaştığı ezan paylaşımı ile beğeni toplayan güzel manken kendisine gelen yorumları cevaplamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN