Müge Anlı'nın nikah sırrı ortaya çıktı! Bakın kocası neler söyledi?

Müge Anlı'nın nikah sırrı ortaya çıktı! Bakın kocası neler söyledi?

Geçtiğimiz günlerde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evleneceğini açıklayan Müge Anlı, sevenlerine müjdeli haberi kendi ağzından vermişti. Hakkında çıkan aşk dedikodularını da kapatan Anlı, 25 Haziran'da İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Düğün sır gibi saklanırken, Anlı'nın eşi Yüzbaşıoğlu'ndan bir paylaşım geldi. Bakın neden düğün paylaşımı yapmamışlar?

48 yaşındaki başarılı sunucu Müge Anlı 3. defa nikah masasına oturdu. İlk 2 evliliğini Gazeteci Burhan Akdağ ile yapan Anlı 3. evliliğini ise İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu yaptı. Canlı yayında evleniyorum diyerek müjdeli haberi sevenleri ile paylaşan Anlı 25 Haziran'da kameralardan uzak aile arasında bir düğün yaptı. Düğüne dair henüz bir paylaşım gelmezken, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medya hesabından neden paylaşım yapmadıklarını açıkladı? Bakın sır gibi saklanan düğün görüntüleri neden paylaşılmadı?

mug.jpg

MÜGE ANLI'NIN EŞİNDEN NİKAH PAYLAŞIMI

Aile ve yakın dostlarının katıldığı bir düğünle dünya evine giren Müge Anlı'nın düğünü en çok merak edilenler arasında.

annn.jpg

Başarılı sunucunun gelinliği ve düğün ayrıntıları sevenleri tarafından merakla beklenirken, ilk açıklama eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan geldi. Neden paylaşım yapmadıklarını sosyal medya hesabından açıklayan Yüzbaşıoğlu şunları kaydetti:

"Değerli dostlar biliyorum nikah törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada bir çok adıma açılmış sahte hesap olması ve insanları yanlış bilgilendirmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüleri sizlerle paylaşacağım"

İŞTE ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NUN O PAYLAŞIMI

anlimuge.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN