Yalı Çapkını dizisinde bir aşk bombası daha! Doğukan Polat, gönlünü rol arkadaşına kaptırdı!

Yalı Çapkını dizisinde bir aşk bombası daha! Doğukan Polat, gönlünü rol arkadaşına kaptırdı!

Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakterine hayat veren oyuncu Doğukan Polat ile Dicle karakterine hayat veren Selen Özbayrak'ın set arkadaşlıkları aşka döndü. Mutlu bir ilişki yaşayan çift, önceki akşam birlikte görüntülendi.

Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakterini canlandıran Doğukan Polat ile Dicle karakterini canlandıran Selen Özbayrak, set arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü. Mutlu bir ilişki yaşayan çift, birlikte görüntülendi. İşte detaylar...

Selen Özbayrak

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE SELİN ÖZBAYRAK'IN SET ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Yalı Çapkını dizisinin Fuat karakterini canlandıran Doğukan Polat ile Dicle karakterini canlandıran Selen Özbayrak, set arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü duyurdu. İkilinin mutlu bir ilişki yaşadığı ve önceki akşam birlikte görüntülendikleri haberleri magazin dünyasını salladı.

Dizi setlerinde başlayan aşklar, zaman zaman medyanın ve hayranların ilgi odağı oluyor. Yalı Çapkını dizisi de bu trende katıldı ve oyuncuları Doğukan Polat ile Selen Özbayrak arasındaki ilişki haberleriyle gündeme geldi. İkilinin set arkadaşlığı, duygusal bir bağa dönüşerek romantik bir ilişkiye dönüştü. İşte ayrıntılar...

Selen Özbayrak

Doğukan Polat, sosyal medya hesabı üzerinden Selen Özbayrak ile bir fotoğrafını paylaşarak aşklarını resmen ilan etti. Bu paylaşım, hayranlar ve takipçiler arasında heyecan yarattı ve çiftin ilişkisi hakkında spekülasyonlar başladı.

Yalı Çapkını dizisi, yüksek reytingleriyle dikkat çeken bir yapım olduğundan, oyuncuları ve dizideki ilişkileri de büyük ilgi görüyor. Doğukan Polat ve Selen Özbayrak'ın ilişkisi, dizinin hayranları tarafından da destekleniyor ve seviliyor.

Önceki akşam ise çift, birlikte görüntülendi. Kameralara gülümseyerek poz veren Doğukan Polat ve Selen Özbayrak, mutlu bir şekilde bir arada olduklarını gösterdiler. Bu görüntüler, aşk haberlerinin doğruluğunu teyit eder nitelikteydi ve çiftin ilişkisi halk arasında daha da merak edilen bir konu haline geldi.

Set aşkları, hem dizilerin hem de oyuncuların popülerliklerini artırıyor ve izleyicileri ekran başına çekiyor. Doğukan Polat ve Selen Özbayrak'ın Yalı Çapkını dizisindeki başarılı performanslarıyla birlikte yaşadıkları aşk, dizinin fanlarını da heyecanlandırmaya devam ediyor.

Dizi setlerinde başlayan aşklar, bazen sadece bir flört olarak kalırken bazen de ömür boyu süren ilişkilere dönüşebiliyor. Doğukan Polat ve Selen Özbayrak'ın aşkı da ilerleyen zamanlarda nereye varacak, merak konusu olmaya devam ediyor. Takipçiler, çiftin ilişkilerini ve kariyerlerini ilgiyle takip etmeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN