Yaprakların arasında saklanan gizli kuşu kimse bulamıyor! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 120 çıkıyor!

Yaprakların arasında saklanan gizli kuşu kimse bulamıyor! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 120 çıkıyor!

Bu optik yanılsama resminde gizlenmiş sevimli bir kuş var. 10 saniye içinde fark edebilir misin?

Optik illüzyonlar, hem zorlayıcı hem de büyüleyici olan optik olgulardır. Bu yanıltıcı bulmacalar tipik olarak belirli şeylerin ve/veya hayvanların akıllara durgunluk veren temsilleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten başka bir şeyi algıladığı görsel olgulardır.

Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için kafamızı karıştırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler. Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi bulmaya çalışmaktır. Ve bugün sizin için eğlenceli, heyecan verici ve zorlayıcı bir optik illüzyonumuz var. Aklını başından almaya hazır mısın?

1-016.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KUŞU BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resim testinde bir ağacın ince dallarını görebilirsiniz ama bu resimde göremediğiniz şey bir kuştur.

Bu optik illüzyon görüntüsünde gizli bir kuş var ve bu optik illüzyon görüntüsündeki amacınız kuşu verilen sürede tespit etmektir. Her zamanki gibi, bu gizli kuş optik illüzyonu için de bir zaman ayarladık. Bu çevrimiçi bulmacayı çözmeniz için size 10 saniye veriyoruz.

GİZLİ KUŞU BULDUN MU?

Bu sizin için bir cesaret ve sadece çok dikkatli insanlar bu illüzyondaki gizli kuşu görebilir. Zaman sınırı 10 saniyedir. Zamanın şimdi başlıyor. Kuşu fark ettin mi? Değilse, size bir ipucu vermemize izin verin. Optik İllüzyon İpucu: Kuşu görüntünün merkezinde bulabilirsiniz. Şimdi, kuşu gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar kuşu bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklandığını bulamayan birkaç kişi de var. Saklanan kuşu görmek için aşağı kaydırın. İşte bu optik yanılsama bulmacasının çözümü.

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN