Yaş şartını sağlayan ihtiyaç sahiplerine aylık 2.604 TL ödenecek

Yaş şartını sağlayan ihtiyaç sahiplerine aylık 2.604 TL ödenecek

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2 Şubatta faiz kararını açıkladı. Banka faiz kararının beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artırdı. Euro, karar sonrası yükselişe geçti! Elinde 1 Euro'su bile olanlar bu haberi dikkate alsın. İşte detaylar...

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının ardından Euro/TL kuru yükselişe geçerken yatırımcılar euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu, euro bugün kaç lira olduğu ve euro dolar paritesi ne kadar olduğu gibi soruların yanıtlarını arıyor. 

EURO/TL KURU BUGÜN NE KADAR? 4 ŞUBAT 2023 EURO/TL KURU 

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) 2 Şubat'ta açıkladığı faiz kararıyla piyasa heyecanının tavan yaptığı günler yaşanıyor. ECB faiz kararını beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artırdı. Euro/TL kuru, karar sonrası yükselişe geçti. Euro/TL kuru 4 Şubat Cumartesi günü 20,62 lira, satış fiyatı ise 20,70 lira seviyesinden işlem görüyor. 

 

euro

 

EURO DOLAR PARİTESİ YÜKSELDİ!

Euro dolar paritesi 1,10 seviyesine yükseldi. Yatırımcılar, euronun yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Euro bir düzeltmeden sonra tekrar yoluna devam edeceğini tahmin ediyorum.'' ifadesini kullandı. Gün içerisinde yükselişin devam etmesi bekleniyor. Euro/TL kurunda yükselişler beklenirken, elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euro yükselmeye devam edecek! 4 Şubat Cumartesi Euro/TL kuru bugün 20,62 lira, satış fiyatı ise 20,70 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,080 oldu. Yatırımcılar, euronun yükselmeye devam edip etmeyeceğini merakla bekliyor. Euro/TL kurunda yükselişlerin devam edeceği ve euro/dolar paritesinin 1,10 seviyesine ulaşması bekleniyor. Euro elinde 1 eurosu bile olanlar için harika bir fırsat olarak görülüyor. Yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyen vatandaşlar için bu hafta kazançlı çıkacak gibi görünüyor. Euro/TL kurunun yükselişlerinin devam edeceğini ve yükselişlerin sürmesinin beklendiğini söyleyebiliriz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN