Yasak Elma dizinin güzel oyuncusu Eda Ece'den bomba haber! 2 ay önce evlenmişti: Bebek müjdesi çok erken geldi

Yasak Elma dizinin güzel oyuncusu Eda Ece'den bomba haber! 2 ay önce evlenmişti: Bebek müjdesi çok erken geldi

Televizyon ekranlarının güzel yüzü takipçileriyle bebek müjdesini paylaştı. Yasak Elma dizisinde yer alan Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece hayatını evlilik ile taçlandırdı. Henüz 2 aydır evli olan yıldız oyuncu açıklamalarıyla magazin dünyasını derinden salladı. İşte tüm detaylar...

FOX Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Yasak Elma'nın Yıldızı'ndan müjdeli haber geldi. Entrikalarla dolu dizide seyircinin sevgisini kazanmayı başaran Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, duyuru yaptı.

YASAK ELMA'NIN YILDIZI MÜJDEYİ VERDİ

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, 11 Haziran 2023 tarihinde basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyevine girdi. Nikah masasına oturan çift evlenerek hayatlarını birleştirdi. Çiftin evliliğinin üzerinden 2 ay geçmesi ardına milyonları sevindirecek müjdeli haber geldi.

Muhabir Online tarafından paylaşılan bir habere göre ünlü oyuncu Eda Ece, bir aylık hamile. Güzel oyuncu uzun zamandır beklediği müjdeyi yaz sonunda takipçileriyle paylaştı. Hamilelik haberi üzerine havalara uçan güzel oyuncu istediğini elde etti.

640xauto.webp

ARTIK 2 CAN TAŞIYOR

Henüz evleneli 2 ay olan yıldız oyuncudan beklenen müjdeli haber geldi. Yasak Elma dizisinde yer alan ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda başrol olarak bulunuyordu. Başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin bir sezon daha uzatılmaması konusunda taleplerini iletmişti. Genç ve güzel oyuncunun evlenip bebek yapmak amacıyla oyunculuğa ara vereceğini duyurmuştu.

Yasak Elma dizisi 6 sezondur ekranları süslemeye devam ederken, 2023 senesi ile birlikte ekranlara veda etti. Seyircileri üzen bu durum karşısında ise eski bölümlerin baştan izlendiğine dair akımlar yapılıyor. Sosyal medyada da çok ses getiren fenomen dizinin entrika dolu anları konuşulmaya devam ediliyor. Yeni sezon hayalleri Eda Ece'nin hamilelik haberiyle suya düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN