Yasak Elma'nın fettan güzeli Yıldız çocukluğunu paylaştı! Gören "Keşke büyümeseydin" dedi

Yasak Elma'nın fettan güzeli Yıldız çocukluğunu paylaştı! Gören "Keşke büyümeseydin" dedi

FOX TV'nin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle gönüllerde taht kuran Eda Ece'nin çocukluk fotoğrafları ortaya çıktı. Türkiye'nin barbiesi olarak tanınan güzel oyuncunun o hallerini görenler adeta tanıyamadı. İşte, Eda Ece'nin çok konuşulan çocukluk fotoğrafları...

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle birçok kişinin idolü olan Eda Ece, dizinin final yapmasının ardından özel hayatına yoğunlaştı. 4 yıllık basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'le geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Ece, sosyal medya hesabını da artık daha aktif kullanıyor.

HERKES ONU ORİJİNAL SANIYORDU!

8M takipçisi olan Instagram hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan Eda Ece, son olarak çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşımla takipçilerine nostalji yaşatmayı isteyen güzel oyuncunun o karesi ise herkesi şaşırttı.

haber-12-ic2.jpg

Türkiye'nin barbiesi olarak seçilen ve güzelliğiyle dillere destan olan Ece'nin yaptığı paylaşımda saçlarındaki değişiklik dikkat çekti. Şimdilerde sarı saçları ve mavi gözleriyle ön plana çıkan oyuncu, o yıllarda meğer kumralmış. Ece'nin paylaşımı sonrası doğal sarışın olmadığının ortaya çıkması ise sevenlerini hem şaşırttı hem de hayal kırıklığına uğrattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN