Yasak Elma'ya Gönül Dağı'ndan öyle biri geliyor ki...! Duyanların nutku tutuldu "Reytingler uçar"

Yasak Elma'ya Gönül Dağı'ndan öyle biri geliyor ki...! Duyanların nutku tutuldu "Reytingler uçar"

Yeni sezonuyla koltuğu kimseye bırakmayan Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği bir transfer yapıldı. Gönül Dağı dizisinden oyuncu getiren Yasak Elma adeta fırtınalar estirecek. Bakın Gönül Dağı'ndan kimi getirdiler?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunu genişleten diziye bu kez Gönül Dağı dizisinden transfer yapıldı. O ismi duyanlar " Reytingler fırlar" yorumunda bulundu.

yasakelma.jpg

YASAK ELMA'DAN TRT1 TRANSFERİ

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma'ya kimsenin beklemediği bir isim transfer oldu. TRT1'de yayınlana Gönül Dağı dizisinden oyuncu alan Yasak Elma'da işler değişiyor.

yildiz.jpg

DİZİNİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRECEK! YILDIZ'LA SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

Daha önce Gönül Dağı'dan oynayan Utku Ateş, Yasak Elma'ya Ata karakteri ile katılıyor.

utkuates.jpg

Dizide mekan sahibi oynayacak olan Ateş, Yıldız ile yakınlaşacak. Dizinin seyrini değiştirecek olan Ata karakteri merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN