Yatak odasından karısıyla canlı yayın açmıştı! Aylık kazancını açıkladı! Duyanlar şaştı kaldı!

Yatak odasından karısıyla canlı yayın açmıştı! Aylık kazancını açıkladı! Duyanlar şaştı kaldı!

Laz Kızı'nın ardından müstehcen yayın yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta eşiyle yayın açan Kadir Baykara, gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Baykara, Kazancım halka dokundu" diyerek aylık kazancını açıkladı.

İlk olarak Laz Kızı ile başlayan sosyal medyada müstehcen yayın açma olayı bir süredir gündemde. Geçtiğimiz günlerde bir TikTok kullanıcısı "1 milyon beğenide romantik anım var" diyerek yatak odalarından eşiyle canlı yayın açmıştı. Polis ekipleri düzenlenen operasyonda müstehcen yayın yapan 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Kadir Baykara ve eşi de vardı. Show Haber'e konuşan Kadir Baykara "Kazancım halka dokundu" diyerek konu hakkında konuştu

ti.jpg

Kadir Baykara TikTok'ta yataktan canlı yayın açmış ve "1 milyon beğenide romantik anım var" demişti. Bu olay sosyal medyada tepki toplamıştı. Polis, sosyal medya platformları üzerinden müstehcen içerikli canlı yayın yapan, kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

12sdg.jpg

Operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltına alınanlar arasında yatak odalarındaki özel anlarını takipçileriyle paylaşan çift de vardı. Kadir Baykara "Kazancım halka dokundu. Yayınlardan ortalama 50, 55, 60 bin TL para kazanıyorduk. Şurada zaten yayın oldu. Olayın patlaması yorganın boynuma kadar çekilmesi" dedi.
Baykara, açıklamasının devamında şunları söyledi: "Halkımız bunu biraz kötü algıladı. Benim bir romantik anım var, onu yapıcam demiştim. Benden daha beterleri var. Duştada açan var kendini. Normal akım yapıyorduk biz , akım üzerinden çok ilgi gördü. Biz de utandık, ben de utandım. Bana kalırsa açıkcası pişman değilim ama... Ben yine yayınlarıma devam edicem."

1200.jpg

"BEN UTANDIM ŞAHSEN"

Esra Baykara ise "Böyle patlayacağımızı da bilmiyorduk. Evimizden aldılar götürdüler bizi. Ben utandım şahsen, eşimi bilemiyorum. Pişmanım, insanların bu şekilde tepkisini göreceğimizi düşünmedim" dedi.

AYLIK KAZANÇLARINI AÇIKLADI

Show Haber'in haberine göre karı- koca o yayından 10 bin TL kazandıklarını aylık gelirlerinin 50, 55, 60 bin TL kazandıklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN