Yeni gelin Aslı Enver son haliyle şaşırttı! 2 aylık hamileydi

Yeni gelin Aslı Enver son haliyle şaşırttı! 2 aylık hamileydi

Geçen ay Berkin Gökbudak ile evlenen Aslı Enver, eşiyle bir karesini paylaştı. Hamile olan Enver, görenleri şaşırttı. Romantik paylaşımlar yapan ünlü oyuncunun değişimi ise "Ne olmuş sana?" dedirtti. Bakın 2 aylık hamile Aslı Enver'e ne oldu?

Ani bir kararla evlenen Aslı Enver, hamile olduğu için setlere ara vermişti. İşletmeci eşiyle gözlerden uzak bir evlilik yaşayan Enver, geçen günlere karını gizlemek için sırt pozları verip herkesi şaşırtmıştı. Enver, hayranlarını yine şaşırttı. Eşiyle ilk kez evlilik sonrası bir paylaşım yapan ünlü oyuncunun o karesine çok sayıda yorum geldi.

p5.jpg

ASLI ENVER'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Berkin Gökbudak ile olan ilişkisini nikah masasına taşıtan Aslı Enver, evlilik kararıyla herkesi şaşırtmıştı.

aslienver34.jpg

Enver'in evlenme nedeni ise hamileliği idi. Evlilik sonrası setlere kısa bir süre ara veren Enver, yıllardır yaşadığı evi de çocuğu için değiştirme kararı almıştı.

aslienver.jpg

SAÇLARI BEYAZLAMIŞ

İlk kez eşi Berkin Gökbudak ile paylaşım yapan ünlü oyuncunun saçlarındaki beyazlar gözlerden kaçmadı.

aslienver1.jpg

Oyuncunun doğal saçlarının nedeninin ise hamileliği olduğu söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN