Yeni Kısmetse Olur Tv'de yayınlanacak mı, hangi kanalda yayınlanacak? Kısmetse Olur izle

Yeni Kısmetse Olur Tv'de yayınlanacak mı, hangi kanalda yayınlanacak? Kısmetse Olur izle

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 7 potansiyel gelin ve 7 potansiyel damat adayının birbirini tanımaları için bir evde buluşturduğu Kısmetse Olur adındaki evlilik programı konulan yasak nedeniyle 29 Nisan 2017'de sona ermişti. 5 yıl aradan sonra ilk kez ekrana gelen yeni Kısmetse Olur programı, hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı. Peki, Yeni Kısmetse Olur Tv'de yayınlanacak mı, hangi kanalda yayınlanacak? İşte, yeni evlilik programı hakkında detaylar..

Bir dönem izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur adlı evlilik programı yeniden sahalara dönmeye karar verdi. İlk Bölümü 5 Ekim 2015 yılında yayınlanan ve Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı bir program, evlilik programlarına getirilen yasakla birlikte iptal edildi ve Kanal D'nin internet sitesinde yayın hayatına devam etti.

Programın fanatik destekçilerini heyecanlandıran haber geçtiğimiz günlerde geldi ve aynı zamanda lansmanını da duyurdu. Peki,Yeni Kısmetse Olur ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı..

Yeni Kısmetse Olur Tv'de yayınlanacak mı, hangi kanalda yayınlanacak

KISMETSE OLUR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uzunca bir süredir merakla beklenen evlilik programı 'Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün ilk bölümünün 12 Aralık Pazartesi günü başlayacağı açıklandı.

Herhangi bir TV kanalından yayınlamayacak olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü adlı evlilik programının sadece Youtube'ta yayınlanacağı söylendi.

Yeni Kısmetse Olur Tv'de yayınlanacak mı, hangi kanalda yayınlanacak

Pazartesi gününden Cumartesi gününe kadar haftada 6 gün yayınlanacak olan evlilik programı akşamüzeri saat 18:30'da yayına girecek. YouTube kanalının tek evlilik programı Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün sunuculuk görevini Öykü Serter üstlenecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN