Yerli ve milli Togg'u almak için arabalarını satan Sinan Akçıl şaşırttı! Bakın Togg yerine ne aldı

Yerli ve milli Togg'u almak için arabalarını satan Sinan Akçıl şaşırttı! Bakın Togg yerine ne aldı

Togg’a büyük ilgi sürerken ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, yerli ve milli Togg’u almak için arabalarını sattı! Bu hareketi ile çok konuşulan Akçıl, şimdi de ters köşe yaptı. Bakın Togg yerine ne almayı tercih etti…

Sanat dünyasının popüler isimlerinden biri olan Sinan Akçıl, yerli ve milli Togg’u akmak için iki aracını satma kararı alarak duyanları şaşkına çevirmişti. Bu hareketinden sonra çok daha farklı bir adım attı ve gündemdeki yerini aldı. Herkes onu Togg ile beklerken bakın o ne ile çıktı.

SİNAN AKÇIL’DAN TERS KÖŞE

Sinan Akçıl, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a ilk tanıtıldığı günden beri hayranlığını sık sık dile getiriyor. Hatta Togg’u alabilmek için iki aracından vazgeçen Akçıl, "Yakın zamanda inşallah iki aracımı da sattım, Togg almak ve tek araba kullanmak istiyorum. Sadece konserlere gidip geldiğimiz bir minibüsümüz var. Togg gelince o da gidecek. Ben 3 araçtan vazgeçip, yerli ve milli Togg'u kullanmayı tercih ettim" demişti.

sinan.jpg

Togg’un siparişini verdiğini ama henüz bekleme süresinde olduğunu söyleyen Akçıl, proje ile guru duyduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Çok başarılı bir iş" dedi.

Herkes Sinan Akçıl’ı yakın zamanda Togg ile görmeyi beklerken o bekleyenlere resmen ters köşe yaptı. Togg ile değil o araçla görüntülendi.

TESLA’YA GEÇİŞ YAPTI

Togg’u beklerken araçsız kalan Sinan Akçıl, birkaç gün önce 3.2 milyon liraya Tesla marka araç aldı. Akçıl, bu hareketi ile gündemdeki yerini aldı. Togg’un sipariş aşamasında olması nedeni ile arabasız kaldığı için Tesla aldığı düşünülen Sinan Akçıl, Togg’una kavuşunca Tesla’yı ne yapacak bilinmiyor.

sinan2.jpg

ÖZEL PLAKASI VAR

Sinan Akçıl, Togg siparişi gelir gelmez diğer araçlarını kullanmayacağını belirterek, Tesla aracının plkasını da “TC” yaptırdığını söyledi. Öte yandan açıklamalarında "Tesla’ya da plakamı ‘TC’ yaptırdım. Türk olmaktan gurur duyuyorum ve bunu da göstermek istedim” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN