Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın'dan üzen haber geldi! Hayranlarına kötü haberi verdi!

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın'dan üzen haber geldi! Hayranlarına kötü haberi verdi!

Yeşilçam’a damga vuran ve yer aldığı sayısız filmle gönüllerde taht kuran oyuncu Filiz Akın hastaneden paylaşım yaptı. Türk sinemasının efsanesi Akın son halini paylaşarak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Güzelliğiyle hafızalara kazınan Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Akın, son olarak hastane odasından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

filizzzvfsf.jpg

Daha öncede uzun süre kanserle mücadele eden ve operasyonlar geçiren Akın son paylaşımda, "10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, kovid benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler." ifadelerine yer verdi.

Akın daha sonra yeni bir paylaşım daha yaparak, "Öyle de oldu. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz" cümlelerini ekledi.

filizsfsf.jpg

80 yaşındaki duayen sanatçıya destek mesajı yağdı. Mesaj yazanların arasında Nebahat Çehre, Burcu Biricik,Özge Özpirinçci, Binnur Kaya gibi isimler de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN